Foto van een Duport Tank, bezig met poseren. Nu op de nieuwe wielen, voorheen stond hij op goodyear van dezelfde maat, maar die waren versleten, dus terwijl we deze hadden gekocht en de nokken hebben

Duport Tank

danny_ford
Foto van een Duport Tank, bezig met poseren. Nu op de nieuwe wielen, voorheen stond hij op goodyear van dezelfde maat, maar die waren versleten, dus terwijl we deze hadden gekocht en de nokken hebben afgerond heeft de tank tijdelijk op een stel russische banden gestaan van deze maat. Dus nu zitten ze er eindelijk onder nadat de nokken twee keer zijn afgerond, de eerste keer was het te weinig, en nadat de velgen zijn gespoten en kunnen de russische wielen op marktplaats. En voila, het resultaat 😄 (binnenkort met de nieuwe bemester)

Reacties

Mielmonteur
Lopen in iedergeval mooi door deze!
dx11
Netjes! Nu alleen nog een paar potten hammerite op de hef.
danny_ford
@dx11
De hef is er in de jaren tachtig eigenhandig op gemaakt, dus de lakkwaliteit was niet helemaal top, we waren met deze tank en een meyco bemester de eerste met een boerenbemester in nederland.
joostmc-cormick
Dik paardje ervoor !! 😃
danny_ford
Zeker, en als deze bezet is staat de m100 ervoor

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Duport Tank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!