Foto van: sameiron

Duport Tank

Foto’s
366
Video’s
3
Topics
5

Informatie over de Duport Tank

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Tank.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Tank, gezamenlijk zo&apos;n 822 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Duport Tank - Heeft iemand onderdelen van een Voorreiniger ptw11500

Van de ptw11500 is de voorreiniger leeggehaald bij een van de vorige gebruikers. Er zit nu geen zeef, ster en hydromotor meer in. Weet iemand zo nog ergens onderdelen liggen? Anders moet ik een andere snijkast monteren.

7 reacties


Duport Tank - Ervaring met wormpomp en slijtage

Hallo, wij zijn wat aan het kijken naar eventueel een andere tank.
Ik kwam een 16 kuub Duport tank tegen op tandemstel.
Hoe zijn deze tanken en wat is de ervaring met de dubbele wormpompen.
Alle info is welkom

20 reacties


Duport Tank - Welke banden onder de mesttank?

Hallo,
Voor onze tank is het tijd om rond te kijken naar nieuwe banden. Er ligt nu 1050/50r25 deproshina onder. Maar volgensmij is dat merk niet meer in omloop? En 2e hands zie ik ze ook niet. Welke ervaringen zíjn er hier op tractorfan over andere merken? Voorkeur gaat waarschijnlijk uit naar 2e hands omdat nieuw al gauw duurder is dan de tank zelf...

87 reacties


Duport Tank - Nieuwe banden hoe monteren? V naar voren of naar achter

Ik heb een duport tank gekocht en nu komen daar nieuwe marcher banden op met een breed v profiel. wat is jullie mening over de band monteren?

net als bij een trekker of andersom?
omdat het niet een trekkend werktuig is hoor je ook wel dat ze de banden andersom monteren maar wat is jullie mening en ervaring er over?

13 reacties


Duport Tank - Snijmolen

De snijmolen van onze Duport-tank slaat constant vast, als we m gebruiken. Hij is eigenlijk wel nodig gezien de geweldige hoeveelheid stro die er soms in zit net als steentjes. (Kippenschuur, is wat verouderd, dus er komt wel iets beton los.) Ik vraag me af hoe je kunt voorkomen dat de molen vastslaat en de meststroom blokkeert.

vr gr
Sjoerd

59 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Duport machines