Foto van een John Deere 7280R met 1424 C pers, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek.Een primeur, de eerste John Deere rechthoekige balenpers van Nederland.Voor liefhebbers, de Kuhn fabriek i

John Deere 7280R

JD6930
Foto van een John Deere 7280R met 1424 C pers, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek.

Een primeur, de eerste John Deere rechthoekige balenpers van Nederland.

Voor liefhebbers, de Kuhn fabriek in Geldrop produceerde vorige week alleen dit soort persen van John Deere. Er is een grote vraag naar.

17-04-2012-Esbeek

Reacties

rickjd
Netjes!
JD6930
@rickjd

Zeker wel, vooral wat er achter hangt 😃 Primeurtje!
Henkie
Hopen voor jullie dat die beter is dan de ronde balen pers van jd want dat is grote troep!
JD6930
@Henkie

Wie zegt dat? op jou na?
Fendt_favorit
@JD6930, dat ze alleen JD persen geproduceerd hebben heeft niets met de vraag te maken. Alle types door elkaar heen produceren werkt niet, dus alles in serie 😉.

@Henkie, haha idd! Kuhn is kwaliteit, super machines!
JD6930
Quote @Fendt_favorit:
@JD6930, dat ze alleen JD persen geproduceerd hebben heeft niets met de vraag te maken. 100 types door elkaar heen produceren werkt niet, dus alles in serie .

Oke, weer wat bijgeleerd. Een verkoper die er vorige week is geweest zei dat, dat ze er veel aant produceren waren opt moment en dat er ook veel vraag naar was, dat het niet lang zou duren voor er meerdere bij kwamen in Nederland.

Maar ik zou nog altijd wel eens van @Henkie willen weten waarom hij dat vindt. Volgensmij zijn er toch genoeg test enzo gedaan om te bewijzen dat het geen troep is. En de laatste series kun jeh et helemaal niet over zeggen wand die zijn nog maar net uit.
Fendt_favorit
@JD6930

Zo gaat het er in elke fabriek aan toe dat alles in serie geproduceerd wordt. Minder omstelkosten, goedkoper produceren dus 😉!
JD6930
Quote @Fendt_favorit:
@JD6930

Zo gaat het er in elke fabriek aantoe dat alles in serie geproduceerd wordt. Minder omstelkosten, goedkoper produceren dus !

Oke, snap ik! Waarom ook niet he, wie wil er nou grote kosten maken als het ook heel wat minder kan.
Claas 850
Dat kan ik jou ook wel mee geven, Grote troep blij dat wij hem niet meer hebben een 678 net binden ho maar gaat de klep los kun je plukken zit de baal er vast in, oplossing ? ja een nieuwe kopen 744 nouja zal wel demo proberen nog grotere troep wou helemaal niet. toen maar een Krone erbij van de conculega En persen dat ding!!! nu maar krone gekocht met veel plezier
J0hnDeere7930fan
@Claas 850

ik wil nu niet moeilijk doen, maar elk merk heeft wel eens een betere en een mindere productie. het loonbedrijf waar ik soms werk, had een Krone 4kante pers, hebben ze nu ook buitengesmeten, waren ze ook helemaal niet tevreden van.
Fendt_favorit
@J0hnDeere7930fan

Wat hebben ze nu gekocht? Ik blijf er gewoon bij dat er geen beter pers is in de silage als een Kuhn grootpakpers. Het voorkamersysteem in combinatie met de invoerrotor die uit 1 geheel bestaat werkt super.
Trekteurke
Als ik even mag onderbreken 😉 De Kuhn, Deutz en John deere persen worden gewoon door elkaar gemaakt. Ik ben 3 weken geleden in de fabriek geweest en toen waren er al enkele persen klaar, en waren ze aan kuhn en john deere persen door elkaar bezig. Hetzelfde geld voor de ronde balenpersen 😉
Trekteurke
Hier foto van toe 😉
Fendt_favorit
@Trekteurke

Omstelling van serie kan het zijn he. Normaal niet door elkaar heb ik toen gehoord iig.
deeremeneer
Jullie kunnen allemaal praten wat je wilt er is maar 1 pers die altijd en onder alle omstandigheden strakke pakken perste en dat is de Vicon HP1600.
SJB533
@deeremeneer
Maar waarom is die nooit verder gebouwd?
deeremeneer
@SJB533 Ja de draadpersen raakten uit de tijd en werden vervangen door de touwpersen. Deze hadden meer capaciteit en daar kon goedkoper mee geperst worden. Dat ijzerdraad was erg duur ook.
SJB533
@deeremeneer
En evolutie kenden ze niet?
INTER 5488
1 groot drama , dat je deze persen nu ook in JD kunt kopen..
Voel jeje als Kuhn dealer (en importeur...) lekker in de zak gescheten... heb je net je dealernetwerk , en cursussen enz en technische ondersteuning / mensen op de rit , wordt je een korte tijd later met notabene hetzelfde produkt beconcureerd.... Tja Kuhn zelf zal het niet uitmaken, die wil aantallen zien en dat kan natuurlijk alleen maar meer worden als ze in meerdere vormen te koop zijn ....
JD6930
@INTER 5488

Tis wel net iets meer als alleen een ander kleurtje! 😉
JD6930
Quote @Trekteurke:
en waren ze aan kuhn en john deere persen door elkaar bezig. Hetzelfde geld voor de ronde balenpersen

Een verkoper van de Kok is er vorige week geweest, toen waren ze alleen JD persen als deze aant produceren, der was een grote vraag naar dachtk.

De ronde persen van Kuhn, Deutz etc zul je bedoelen of niet?

JD maakt zen ronde persen volgensmij gewoon zelf. Ze worden in iedergeval volledig door JDF ontwikkeld/ontworpen zover ik weet.
Trekteurke
@JD6930

Jup ind kbedoelde inderdaad enkel de Deutz en Kuhn bij de ronde balenpersen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7280R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!