Foto van een Krone Turbo 3500. Mes past weer mooi. Rechts het originele rubber (in behoorlijke staat van ontbinding) In de midden mijn imitatievariant van staal, en links het originele stripje, al com

Krone turbo 500

dx11
Foto van een Krone Turbo 3500. Mes past weer mooi. Rechts het originele rubber (in behoorlijke staat van ontbinding) In de midden mijn imitatievariant van staal, en links het originele stripje, al compleet zonder rubber.

tractorfan.nl/picture/624026/

Reacties

Wiebe
Beunhaas 😉
dx11
@Wiebe Stukje HBO-techniek jongen 😃
+1
Wiebe
@dx11

nee dit is meer mareco niveau
dx11
@Wiebe haha, toch zit de sponsor van het materiaal in Westervelde 😉
looman
@dx11 vandaag geprobeerd om die rubberdingen eruit te krijgen zonder de afgeplatte as eruit te halen. Gaat net neet helaas. Dat rubber moet waarschijnlijk net dik genoeg zijn om het mes achterover tegen de aanslag te drukken
looman
@dx11 dus je had de schakelwals hiervoor ook verwijderd
dx11
@looman Ja, dat klopt. Anders kun je er nouwelijks bij, en ik had geen idee hoe het nou precies zat. Zo heel veel werk is dat ook niet.
looman
@dx11 de afgeplatte as die de messen vast houdt moet er sowieso uit.
Wiebe
@dx11

ja idd 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone turbo 500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!