Foto van een Mustang 2041 en zen kleine broertje 2026, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek.Blijven mooie schrankladertjes!

Mustang Meerdere

JD6930
Foto van een Mustang 2041 en zen kleine broertje 2026, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek.

Blijven mooie schrankladertjes!

Reacties

SJB533
Verkopen zeker goed, of niet?
JD6930
Quote @SJB533:
Verkopen zeker goed, of niet?

Weet ik zo niet. De shoveltjes sowieso wel, die komen daar per 6 of meer per container aan.

Der rijden al wel aardig wat van deze schrankladers rond denk. Bij de Heus of hoe heten die rijd er ook een rond volgensmij. Op de Maasvlakte ook een, daar is wel eens redelijk snel een nieuwe heen gegaan omdat die dingen niet zo goed tegen een vrijeval door een los geknapte kraanbak kunnen. 😛

Het zijn alleen wel gewilde dingen bij inbrekers dus die kun je maar beter niet te veel int zicht zetten en in een goed afgesloten ruimte zetten snachts.
B - W
Quote @JD6930:
vrijeval door een los geknapte kraanbak kunnen.

blijven het dan nog steeds mooie schrankladertjes?
JD6930
Quote @B - W:
blijven het dan nog steeds mooie schrankladertjes?

Denk het niet 😛 Is toen meteen een nieuwe besteld.
SJB533
Schrankladers gewild?
JD6930
Quote @SJB533:
Schrankladers gewild?

Ik ken iemand waar intussen binnen enkele jaren 3 keer een nieuwe schranklader is weggehaald, iedere keer als ie een nieuwe had kwamen ze die oo kweer halen. Ze staan daar in Esbeek ook niet voor niks binnen in een goed beveiligd pand. Al is het nooit goed genoeg te beveiligen als je ziet wat ze er soms voor doen om binnen te komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Mustang ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!