Foto van een John Deere 6420, met krone front en achtermaaier. Foto is geplaatst door sandervbommel op 10-05-2012 om 09:43:36, met 8 reacties.

John Deere 6420

sandervbommel
Foto van een John Deere 6420, met krone front en achtermaaier

Reacties

marcel90
Mooie combi hoeveel meter breed?
SJB533
@marcel90
2X 280 😉 dus een kleine 5,50 werkbreedte
heidewoud
Het is geen straf om Hier mee te werken 😃
RKNIJBR
Nee daar kun je zeker ff mee vermaken 😛 hoe bevalt de krone bij jullie ??
sandervbommel
@RKNIJBR Heel goed we hebben de achtermaaier nu 4 jaar en hij maait heel goed. We hebben de frontmaaier pas een week, heeft bij ons nog geen gras gezien. Maar als het weer een beetje meezit dan gaan we morgen maaien.
RKNIJBR
Oke dat is mooi! ik heb een achtermaaier zonder kneuzer die is eigenlijk te ligt met een btj snelheid gaat tie zweven zeg maar :S
sandervbommel
@RKNIJBR Dat valt bij ons wel mee, wat mij wel opvalt is dat als je hard rijdt de kneuzer het soms gewoon niet meer kan verwerken, dan moet je snel stoppen anders slaat de trekker af.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6420 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!