Foto van een International Harvester 1046, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door izander op 08-06-2012 om 19:35:55, met 6 reacties.

International 1046

izander
Foto van een International Harvester 1046, bezig met poseren.

Reacties

ErDee
Zeldzame uitvoering zo
Corne S
@ErDee

Hoezo?
ErDee
@Corne S originele ronde spatborden, originele lampen op de spatborden, fronthef, frontaftakas, koplampen in de bovenste grill, 2wd
Corne S
@ErDee

Fronthef en aftakas zat er orgineel niet op. Hebben we er zelf opgemaakt. Koplampen weet ik niet meer, maar die zullen ook wel omhoog gezet zijn.

2 wd aandrijving is wel apart. Ik ben nog nooit zo'n vooras met fusieveering tegengekomen bij een 1046. Ook geen 'vierkante' voorassen.

Achterop zitten de originele lampen er helaas niet meer op.
mfcase
Ik, selten en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren International Harvester 1046 (Poseren) naar Tractoren International 1046 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1046 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!