Foto van een Jako tank, bezig met poseren. Foto is geplaatst door mbvaltra op 05-08-2012 om 14:27:03, met 12 reacties.

Jako tank

mbvaltra
Foto van een Jako tank, bezig met poseren

Reacties

fendt309 vario
Hey mooie tank hebben ook net 2 weken precies de zelfde.
bt 8500 t.
deze is zeker meelopend gestuurd of nie?
mbvaltra
@fendt309 vario

Deze is inderdaad meelopend gestuurd. Verder een mooie simpele boeren tank, vind ik. Alleen deze bemester vind ik niet praktisch. Niet mijn favoriet 😉
fendt309 vario
Nee lijkt mij ook nie echt een handige bemester zit snel verstopt lijkt mij. Wij hebben er een slootsmit achter hangen zijn mooie sterke bemerters. Alleen wel jammer dat de LMB hem te laag heeft gehangen. Maar er komen ook nog grootere banden onder. Kijk maar effe bij mijn fotos
mbvaltra
@fendt309 vario

Exact dezelfde tank, alleen die bemester van jullie lijkt mij beter. Hangt inderdaad wat laag.
En jullie hebben het mangat op de bovenkant van de tank.
fendt309 vario
Man gat heb je niet echt nodig maar is wel standaard denk want hebben er niet extra voor betaald. We hebben wel meer vul openingen door de 8 duims aansluiting voor de turbovuller alleen deze is 6. Dit is gedaan voor als de turbo nie bevalt kunne ze er een 8 duims aansluiting op zetten. Zit aan 1 kant ook nog gewone 6 duims op zouden met 2 slangen kunne vullen maar moeten er dan wel een aansluiter bij schroeven.
mbvaltra
@fendt309 vario

Mangat is standaard op een tank. Alleen worden ze door dit mechanisatiebedrijf geleverd met mangat onderaan zoals op deze foto. Is een extra stukje veiligheid voor de mens. 😄

Een 8 duims gaat veel sneller dan een 6 duims neem ik aan. Hangt ook af van de pomp natuurlijk.
fendt309 vario
Volgens de LMB is 6 duims met turbo sneller dan alleen een 8 duims zonder turbo. En 8duims met turbo is wel erg overdreven voor 8.5 kuub. Pomp kan het makkelijk aan draait stacionair met aftakas op 540 E en gaat al door de overdruk wel de olie pomp op hoog.
mbvaltra
@fendt309 vario

Jullie kunnen dus vullen met de 6 duims en turbovuller OF 8 duims zonder turbovuller. Dan zou de 6 duims met turbovuller sneller gaan ja.
fendt309 vario
Voor vullen met 8 duims zonder turbo. Moeten we wel eerst de turbo eraf halen en een 8 duims sluiting op schroeven. Naast de turbo zit nog een 6 duims an de tank gelast.
Zetor 3511
Wer is dit?
mbvaltra
@Zetor 3511

Dit is foar bij us hus. Is makke op ut fiets paad nei dokkum.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Jako tank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!