Schlüter Super 2000LS, bezig met poserenFoto: LandLive.de. Foto is geplaatst door Schluterfan op 13-08-2012 om 21:04:55, met 14 reacties.

Schlüter Super 2000LS

Schluterfan
Schlüter Super 2000LS, bezig met poseren

Foto: LandLive.de

Reacties

Abarth
Machtig!
SchluterMarco
De laatste nieuw gebouwde Schlüter
Schluterfan
@SchluterMarco

Ik wil hem maar al te graag nog een keertje terug zien 😄.
SchluterMarco
@Schluterfan

Is het eigenlijk bekend waar deze nu loopt? Is dit een recente foto?
Schluterfan
@SchluterMarco

Hij moet ergens in de buurt van Dortmund rijden, want hij was ooit op een treffen daar, dat was in 2005. Ik ben er toen niet zelf geweest, maar heb er wel foto's van gezien. Ik had gehoopt dat hij op het treffen in Kirchlengern zou zijn 2jaar geleden, dat ligt er niet zover vandaan, maar het was noppes 😞.
Schluterfan
@SchluterMarco

Op de recente foto's heeft hij op het zicht geen nummerplaat, maar op de foto's uit 2005 staat als beginletters op de nummerplaat "DO", en voor zover ik weet staan die voor Dortmund 😄.

Hier heb je de hele waslijst:
nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Duitse_kentekens/…
SchluterMarco
@Schluterfan

Ik ben toen wel in Dortmund geweest, maar ik heb geen foto van deze trekker gemaakt 😞 DO staat inderdaad voor Dortmund, kan eens navragen op het Schlüterforum of die daar nog steeds loopt.
Schluterfan
@SchluterMarco

Ik zal eens mijn beste duits boven halen 😃 (tzal er were op trekken).
SchluterMarco
@Schluterfan

Ik zal het eerst een proberen bij een bekende uit het Ruhrgebied via de PN 😉
Schluterfan
@SchluterMarco

Ik denk dat ik al weet wie je bedoelt 😃. Heb ondertussen op het forum een vraag gezet, hopelijk krijgen we antwoord. Al dan niet via prive. Toen der tijd dat ik navraag deed kreeg ik meer prive berichten over de Bio Trac 1700LS dan dat er op het forum wat stond 😃
SchluterMarco
@Schluterfan

Heb ik gezien, we wachten af 😉
Joop3
@Schluterfan Je kunt je toch ook gewoon aanmelden op Landlive.de? En dan stuur je die "Broesel" (was het geloof ik?) een berichtje... Zelf vind ik de cabine qua model niet zo geslaagd, in vergelijking met de echte Schlüters. Toch jammer dat Egelseer er zo niet in geslaagd is, maar aan de andere kant had een legende ook heel anders kunnen eindigen. Nu hangt er immer nog een mysterieuze sfeer rond Schlüter....
Schluterfan
@Joop3

Klopt Joop, maar ik ben niet het persoon die perse op alle forum's een account gaat aanmaken om het 1 keer te gebruiken en later niet meer. Meestal probeer ik het dan via een andere weg om meer te weten te komen. Meestal lukt dat ook aardig.

Over de cabine op deze trekker. Ik vind, met de middelen die Egelseer maar had, dat het toch nog wat mooi's geworden is. Alleen de zwarte schuifdeur mocht voor mij in de kleur van de cabine geweest zijn, en zijn er wel details waarvan ik zeg dat kon ook wel beter. Aan de ene kant mogen we blij zijn dat hij het erop gewaagt heeft het merk nieuw leven in te blazen. Aan de andere kant, zoals je het zelf zegt, het is gewoon beter zo, het mysterieuze blijft, en dat willen we eigenlijk wel zo houden.

Het is met MB Trac net zo, ze hebben ook geprobeerd met LTS, Trac en Doppstadt om het een nieuw leven te geven, misschien beter gelukt dan Egelseer, maar aan de andere kant is het misschien ook beter dat het ook ophield. De orange kleur vond ik ook minder staan dat het echte MB Trac groene 😉. Iets wat nu niet meer gebouwd word, is zovele mooier om naar te kijken. Eicher, Güldner, Hanomag,... allemaal prachtige merken geweest, waar het mee ophield.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 2000LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!