Foto van een Tractorfan's zwartegat tekening, bezig met ruzies/discussies weg kilveren.Geachte Dames en heren,Zoals u weet is Tractorfan al meerdere jaren HET trefpunt voor fans van landbouw en grondv

Tractors Tekening

JD6930
Foto van een Tractorfan's zwartegat tekening, bezig met ruzies/discussies weg kilveren.

Geachte Dames en heren,

Zoals u weet is Tractorfan al meerdere jaren HET trefpunt voor fans van landbouw en grondverzetmachines(, en de miniaturen daarvan), fans kijken en plaatsen er voor hun plezier en om dingen bij te leren, nouja, zo was dat, echter tegenwoordig past het forum beter onder de naam: ''www.hoemaakikeenmerk/fanzwartfan.nl). Leden gaan los en denken niet aan anderen, zomaar uit het niets ontstaat een hevige discussie. Leden gaan dreigen, Trots laten ze via een reactie zien hoe dom ze wel niet zijn met het plaatsen van bijv. schokkende berichten die hard aan kunnen komen of door te zeggen dan iemand een ban moet krijgen omdat die zich niet aan de regels houdt.

Wat zijn dan wel regels? Iemand bedreigen via mail,pb, facebook? hoort dat dan wel bij de regels. Blijkbaar wel wand tussen die o zo hevige klagers zitten ook mensen die het blijkbaar niet genoeg vinden om zijn ongenoegen openbaar te maken in het grote ruzie topic inplaats van via pb.

Mensen: Denk aan Tinus, en zijn broer, en de Admins, zij werken/werkte hard om deze site op te bouwen en zover te krijgen! Maar waar gaat het imago van TF heen als het zo door gaat:

Deze afbeelding geeft het antwoord.

Het miniaturenforum is lang niet meer zo geliefd als het ooit was, TF gaat dezelfde kant in, het zwarte gat in: het LMF zit bij veelal in het midden(zie foto), TF gaat er op deze manier snel achteraan.

Willen we dit?

Ik niet, en vele anderen ook niet, maar diezelfde anderen hebben een grote hekel aan al dat geruzie en die eilange discussies. Die om steeds kleinere zaken gaan. Maak maar eens eens een spelfout, iemand zegt er iets van, jij zegt iets wat hem niet aanstaat en daar gaan we weer, plaats een foto die een ander niet aan staat en je hebt de poppen eveneens aant dansen.

Bij deze:

!!!!!!!!!!!!!!STOP!!!!!!!!!!!!!

...voor het te laat is...


[LAAT DIT BERICHT/DE FOTO STAAN ALS JE WIL DAT DIT GERUZIE/DE DISCUSSIES OPHOUDEN]

Reacties

boerekebart
Jah
barteltie
Wat staat daar middenin ik kan het niet lezen
JD6930
@boerekebart

&

Quote @barteltie:
wat staat daar middenin ik kan het niet lezen

Zie beschrijving. 😉
barteltie
@JD6930 aha ik was weer te snel
JD6930
Quote @barteltie:
@JD6930 aha ik was weer te snel

Maakt niet uit. Het duurde even voor ik dat verhaal klaar had.

Het begint weer een grote puinhoop te worden in o.a. het TF Cafe en voor het alweer nog erger uit de hand loopt toch maar proberen wat rust terug te brengen. Al weet ik vast en zeker al wel wat voor reacties hier morgen weer op zullen komen.
Heldern
@JD6930

Respect
dresje80
1
remcotrekker
+1!

@jd6930 je hebt groot gelijk! als ze zo nog ff 2 maanden zo door gaan sluit tinus en de andere admins de site..
TurnMeLoose
@remcotrekker De rotte appels halen we er gewoon tussen uit.
remcotrekker
@TurnMeLoose dan ben je wel even bezig! iedereen heeft wel us eens wat, maar eerst waarschuwing en dan definitief weg?
TurnMeLoose
@remcotrekker Dat sowieso, Ja eerst waarschuwing en dan moven! Is de situatie erna dat ze meteen moeten moven dan gebeurd dat.
remcotrekker
@TurnMeLoose precies! hopelijk ben ik nog goed bezig..:P
TurnMeLoose
@remcotrekker Zolang je normaal doet is er niks aan de hand.
GD tuning Garyp
@TurnMeLoose Kan iemand mij nu uitleggen wat er gisteravond precies gebeurt is?
JD6930
Quote @GD tuning Garyp:
@TurnMeLoose Kan iemand mij nu uitleggen wat er gisteravond precies gebeurt is?

De lasatste 20 pagina's van het TF Caf'e lezen of Deerefan op facebook toevoegen 😉 Dan weet je gelijk bijna de helft erover.
GD tuning Garyp
Quote @JD6930:
facebook
heb ik niet.
SJB533
@TurnMeLoose
Maar volgens de regels maak je het niet gauw te bont... Zijn er zat, die ik liever andere dingen zie doen, om hun doen en laten...

Hans,
ik zit te twijfelen, waar deze heen moet. Hier staat hij niet op zijn plaats naar mijn idee... (Als hij weg had gekund, had TML dit gedaan)
SJB533
@GD tuning Garyp
Dan moet je t cafe doorspitten 😃 Of vleesboek aanschaffen 😃
JD6930
Quote @SJB533:
Hans,
ik zit te twijfelen, waar deze heen moet. Hier staat hij niet op zijn plaats naar mijn idee... (Als hij weg had gekund, had TML dit gedaan)

Ja ik weet het, er is niks op te zien wta met trekkers, etc te maken heeft, maar was dat geruzie/die discussies zo beu dat ik wou proberen de leden eens aan Tinus en zen broer bijv. te laten denken, die willen dit geruzie/de discussies ook niet. Zij hebben hier hard voor gewerkt, en willen niet dat het kapot gemaakt wordt door geruzie/discussies onder leden. Misschien helpt dat. 😉
SJB533
@JD6930

Dat begrijp ik, daarom zeg ik daar ook niks van 😉 Maar de map is naar mijn mening niet de juiste 😄 Probeer daar nog iets op te vinden 😉
GD tuning Garyp
Quote @SJB533:
t cafe doorspitten
ja!!!

Quote @SJB533:
vleesboek aanschaffen

NEE!!!!!!
gypCaseXL
@JD6930 je hebt volkomen gelijk!! ik zit nog niet lang op TF, maar ik zie regelmatig dingen langskomen waarvan ik denk dit kan ook anders.
JD6930
Quote @gypCaseXL:
@JD6930 je hebt volkomen gelijk!! ik zit nog niet lang op TF, maar ik zie regelmatig dingen langskomen waarvan ik denk dit kan ook anders.

Dankje! Ik zit er inmiddels zo'n 2 1/2 jaar op en kan je wel vertelln dat het toen ik hier net nieuw was er veel gezelliger aan toe ging als nu. Miosschien wel omdat 1 of enkele van de herrieschoppers van gisteren er toen nog niet waren.
JD6930
Quote @SJB533:
Probeer daar nog iets op te vinden

Welke map vindt jij dat deze moet staan? Ik help met alle plezir hem te verplaatsen! (als ik online ben) 😉
deerefan
@JD6930 dat heb je mooi gedaan 😉
SJB533
@JD6930
Geen idee....
gypCaseXL
@JD6930 gauw 2 jaar terug in de tijd dan maar 😄
mats jw
@JD6930 Ik ben het volledig met je eens ! Maar ik vraag me af waarom het LMF al in het zwarte gat staat? Zo erg is het daar toch niet? 😉
ferguson-6475
@JD6930 respect hans
barteltie
@mats jw jawel hoor alleen maar gezeur over dat er zoveel modellen uitkomen
barteltie
Oja gladvergeten +1
mats jw
@barteltie En daar door zijn er mensen van het forum afgegaan?
barteltie
@mats jw nee dat niet maar wel door het gezeur overal over dat gaat niet alleen over te veel modellen maar ook elk spel of type foutje word je even duidelijk gemaakt dat je op je spelling moet letten (vooral bij nieuwe/jonge leden)
mats jw
@barteltie Daar heb je idd wel een beetje gelijk. Ook als je je nieuw aanmeld, duurt het erg lang voordat je geaccepteerd word. Maar veder vind ik het wel een mooi forum.
Johndeere6210r
Niet een beetjen te veel veralgemeend omdat er gisteren twee waren die een ander aan het zwartmaken waren?
JD6930
Quote @mats jw:
Maar ik vraag me af waarom het LMF al in het zwarte gat staat? Zo erg is het daar toch niet?

Er kijken vast en zeker erg vaak ook leden van TF op het LMF naar de bouwverslagen of nieuwe modellen bijv. Er zijn ook leden op het LMF die ook zo nu en dan hier iets plaatsen en andersom of beide. Maar er zijn er ook veel die daar op het LMF hun mond niet meer open doen en niet meer reageren, veelal omdat ze het beu zijn op elk klein spelfoutje gecontroleerd te worden en bij iedere eigen mening die een ander niet aanstaat een hoop gezeur te krijgen.

Een kind van 11 of 12 wordt er tot op de kleinste spelfout van een verkeerd geplaatste comma tot een vergeten '' gecontroleerd en er op aangesproken. Die dingen leer je op schoo lwel, dat hoef je niet iop het LMF waar je voor je plezier op wil kijken/reageren te leren. En zo zijn er nog veel meer regels, zo mag je bijvoorbeeld geen 2 reacties achter elkaar plaatsen wat hier wle mag zover ik weet. Je mag dus niks vergeten of niet 2 keer achter elkaar iemand quoten of je hebt een groot (discussie/geruzie/wegpest) probleem wat door andere wordt uitgevoerd over jou. Je moet dus eerst een paar uur of dagen of weken of maanden of jaren wachten tot een ander een reactie plaatst en dan mag jij pas weer. Dat zullen velen ook niet fijn vinden wat ze ervan weerhoud te reageren. Veel te strenge regels hebbe nze daar, maar daar mag je ze niet op wijzen wand dan heb je net zo'n groot probleem als bij een klein spelfoutje; je krijgt een discussie/ruzie op je dak, je wordt weggepest of geband. Metandere worden, de toegang tot het inloggen met je iegen account op het forum wordt je ontnomen. En dat omdat je alleen je mening zegt of een klein spelfoutje maakt. Ik weet het goed wand ik heb het zelf meegemaakt toen ik pas net lid was, ik zei mijn eigen mening over iets maar door de hoge heertjes van het forum werdt dit niet gewaardeerd dus kwam er een grote discussie/ruzie met alds gevolg dat ik niet meer in kon loggen voor 3 maanden. Te gek voor woorden dus.

Vandaar dat velen er geen goed woord voor over hebben maar het verders wel mooi vinden om de bouwverslagen etc te volgen. Vandaar dat ik het LMF dus in het midden heb gezzet.

Omdat daar TE strenge regels izjn, terwijl je hier veel meer mag en dat dus ook veel beter is, het enige wat TF het laatstej aar niet echt een goede reclame bezorgt, is dat leden die lijken op het LMF overal over zeuren wat hun niet aanstaat en enkele liefst constant manieren zoeken om ruzie te krijgen met als gevolg dat degene die dat niet willen als ze er tegenin gaan van het forum gegooid worden voor een tijd en die beterweters hun gang blijven gaan. Zoals vele dat noemen: ze zijn gehaaid, of hoe zge je het, ze maken het voor anderen alles behalve leuk maar weten precies wta ze moeten doen om zelf niet een ip ban? te krijgen.

Als dat zo door gaat zal het er hier echt niet op op voorruit gaan en dat willen de meeste natuurlijk wel! Waaronder ik zelf. Dus vandaar deze afbeelding met tekst om een poging te doen de boel weer zover te krijgen als het ooit was: Gezellig! 😉
JD6930
Quote @Johndeere6210r:
Niet een beetjen te veel veralgemeend omdat er gisteren twee waren die een ander aan het zwartmaken waren?

Het was niet alleen gisteren. Het is al zovaak gebeurd, en niet alleen door die 2 leden. 😉
Johndeere6210r
@JD6930

Gezien de leeftijd van den enen... En als je zijn reacties soms leest in andere topics dan weet je dat je dat, van hem kan verw8en 😛
JD6930
Quote @Johndeere6210r:
@JD6930

Gezien de leeftijd van den enen... En als je zijn reacties soms leest in andere topics dan weet je dat je dat, van hem kan verw8en

Haha ja 😛
T202Valtra
+ 1
Bartjuh1993
1
Deere Hunter
+1!
jmos
Wat is LMF als ik vragen mag. ben niet zo bekend op internet.
tractorquintentje
@jmos landbouwminiaturenforum
jmos
@tractorquintentje
das een mooi snelle reactie. maar daar heb ik nog nooit van gehoord. ik dacht misschien ken ik het wel maar de afkorting niet. alsnog bedankt voor de sneller reactie.
fendt308-driver
Quote @GD tuning Garyp:
GD tuning Garyp - 2 weken geleden �

Quote @SJB533:
t cafe doorspitten
ja!!!

Quote @SJB533:
vleesboek aanschaffen

NEE!!!!!!

+1 😄
unipower
+1
JD6930
Quote @unipower:
1

Dankje!
unipower
@JD6930 geen dank! respect. tractorfan is niet om ruzie te maken maar om foto's op te zetten en leuke reactie's plaatsen dus ik vind het zeker een +1 waard.
JD6930
Quote @unipower:
@JD6930 geen dank! respect. tractorfan is niet om ruzie te maken maar om foto's op te zetten en leuke reactie's plaatsen dus ik vind het zeker een 1 waard.

Tja. Daar gaat het om. Maar af en toe wordt dat wel eens vergeten en is men in een keer niet meer bang om te schelden of wat dan ook.
unipower
@JD6930 ja en dat is dan weer zonde dat er misbruik wordt gemaakt van de site
bart99
Als iedereen gewokn zijn eigen enig sirieuse foto's plaatst. Laten we dit forum gezillig houden, want het is een donders mooie site!
+1!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tractors Tekening ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!