Foto van een New Holland TM 165, bezig met balen halen.Zaterdag in de namiddag weer eens wat stro gaan rijden, waar onder andere deze combinatie meereed.

New Holland TM 165

Zeemees
Foto van een New Holland TM 165, bezig met balen halen.
Zaterdag in de namiddag weer eens wat stro gaan rijden, waar onder andere deze combinatie meereed.

Reacties

rickky
Mooie foto! dat kleine jochie je aan het laden met de manitou? 😃
Zeemees
@rickky

Klopt, maar hij kan het daarom wel hoor.

Volgens mij reed ik vorige week een keer achter jullie 514 + wagen aan vanuit de kruispolder. Moet zeggen: mooie trekker en mooie wagen, maar 20-25 km/u ging mij toch wat te langzaam.
rickky
Haha dat zal mn opa wel geweest zijn, is 82 gaat niet zo snel meer inderdaad 😛 maar ik zag hem toen met de verrijler bezig hij kon het wel ja! Hoe oud is hij eigenlijk?
Zeemees
@rickky

Heb eigenlijk geen idee, maar ouder dan 12 zal hij niet zijn denk ik.

Zijn nog jongere zoon helpt overdag ook al mee met de wagens verzetten bij hem op d'n hof. Gaat nog maar met een paar kilometer per uur, maar zo krijgt hij natuurlijk wel al inzicht met bochten nemen en zo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!