Foto van een Volvo BM Valtra 903,aan het frezen,tractor heeft eerst in de bosbouw gewerkt en is nu eigendom van Loonbedrijf van Laarhoven uit Best.De volvo van van rond 1985,en er zijn er maar 2 van i

Valmet 903

stuurknuppel
Foto van een Volvo BM Valtra 903,aan het frezen,tractor heeft eerst in de bosbouw gewerkt en is nu eigendom van Loonbedrijf van Laarhoven uit Best.De volvo van van rond 1985,en er zijn er maar 2 van in Nederland.

Reacties

keeko
Hier in de buurt rijd een rode versie van dit type. Is dat dan nummer 2 of gaat het alleen om de gele waar er 2 van zijn?
stuurknuppel
Het gaat om de gele waar er nog 2 van zijn.
Sanderford
Deze rijd bij ons in de buurt dis ook zo iets?
SJB533
Ik, SJB533 en ford5000 hebben dit object verplaatst van Tractoren Volvo BM Meerdere (Ploegen / Eggen) naar Tractoren Valmet 903 (Ploegen / Eggen)
naalduh
Rijden er meer als 2 rond maar vaak niet meer geel bruin
in nl zijn er meer als 2 weet 2 rode 1 zwarte 1 blauwe en 1 geel bruine

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valmet 903 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!