Foto van een Deutz-Fahr D 6007 C, bezig met poseren.Deze bus moet eraf iemand ideeen??. Foto is geplaatst door deutz6007 op 11-09-2012 om 12:17:34, met 13 reacties.

Deutz-Fahr D 6007 C

deutz6007
Foto van een Deutz-Fahr D 6007 C, bezig met poseren.
Deze bus moet eraf

iemand ideeen??

Reacties

Tom VB
Warm maken en/of inslijpen.
ADB996
Is het geen krimp-ring? want ik denk zelf dat ie is heet gestoken en dan er op geschoven. die krijg je er niet heel er af.
Tom VB
Kunt m ook inslaan met beitel en zodoende uitstuiken dan gaat ie er zo af mits de bus niet te dik is natuurlijk. Je krijgt m er in ieg. niet heel af.
Siebenga
Met slijptol inslijpen!? dan es bijtel er tussen meppen wat is dit? zit niet vast aan het tandwiel toch?
ADB996
@Siebenga nee, het is een krimpring die aan brengt op de as
Siebenga
Zou ik um meerdere keren doorslijpen en als hij dan vast zit mep je ze er wel af
Fendttrisixfan
Rups op leggen met laspost en je schuift hem er zo van
sjonnies
Dat had ik niet bij me 6507 die kon ik de remschijf er zo af halen
Remi_91
Boel ondersteboven laten bungelen, en de ring rondom netjes warmstoken. 80% kans dat ie dr dan al vanzelf afvalt
deutz6007
@Remi_91 ik ben bang als ik de as te heet maak dat er spanning in komt en hierdoor zwakker wordt en ik heb de bus al onder spanning gezet door de remplaat omhoog te persen met wiggen en er klappen op gegeven.
Remi_91
Bij zo'n krimppassing ben je lang zo sterk niet met die paar wiggen, en je slaat hem bovendien niet rondom eraf, maar steeds aan 1 kant, dus sla je de ring overdreven gezegd scheef.

Lagercups van dergelijke steekassen komen er ook altijd snel af door te verwarmen. Mocht dit niets uithalen is de volgende stap een slijptol, voorzichtig een snede slijpen tot je er bijna bent. De rest met een beitel open slaan en je bent redder..
Remi_91
En geleidelijk de ring rondom stoken! Als het goed is, is je ring er dan al vanaf voordat je steekas zelf iets gaat weten van de warmte..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr D 6007 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!