Foto van een Cat Lexion 590r, bezig met maaidorsen. one man, one machine,one big field.. Foto is geplaatst door maikwolsink op 03-10-2012 om 00:54:31, met 11 reacties.

Cat Lexion 590r

maikwolsink
Foto van een Cat Lexion 590r, bezig met maaidorsen. one man, one machine,one big field.

Reacties

zepie57
Hele mooie foto
Deere Hunter
MOOI! maar als je in NL komt is het allemaal wel krap denk ik! 😃 maarja als je grote trekkers, combine's, hakselaars hebt dan heb je ook grote stukken nodig!
gypCaseXL
Prachtige foto!! alleen jammer van dat vingertje links boven 😞
maikwolsink
@gypCaseXL das geen vinger das een strootje wat voor de lens kwam, ik heb deze nl gemaakt met een 55-250lens
gypCaseXL
@maikwolsink ooké, dat van dat strootje begrijp ik nog maar dat van die 55-250 lens zegt me werkelijk waar helemaal niks. :-?
maikwolsink
Zoek maar even op google cannon 55-250 lens dan zie je het wel hoe groot die is
gypCaseXL
@maikwolsink dat is een aardig professionele camera volgens mij. En je krijgt daar inderdaad niet zo heel makkelijk je vinger voor de lens, dan moet je toch wel hele rare fratsen uithalen 😄
maikwolsink
@gypCaseXL jah klopt kost wat maar dan heb je ook wat. werk een beeje combineren met hobby he 😛
gypCaseXL
@maikwolsink daar heb je groot gelijk in! is altijd mooi als je werk kunt combineren met je hobby.
mfcase
Ik, SJB533 en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Cat Lexion (Maaidorsen) naar Tractoren Cat Lexion 590r (Maaidorsen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cat Lexion 590r ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!