Foto van een New Holland TV 6070, bij een NHdealer in Portage la Prairie, Manitoba, Canada. Foto is geplaatst door zepie57 op 06-11-2012 om 21:14:35, met 10 reacties.

New Holland TV 6070

zepie57
Foto van een New Holland TV 6070, bij een NHdealer in Portage la Prairie, Manitoba, Canada

Reacties

boerekebart
Dikke uitlaat, maar wat een rare banden 😃
T202Valtra
Vind het helemaal maar een raar geval
ErDee
orangpower
Montage plan van de frontlader verkeerd begrepen ?
Renze
@boerekebart zijn bidirectional banden. De eerste Versatile trekkers op dit concept heetten niet voor niets bidirectional ofwel twee richtingen, de trekker kan even makkelijk vooruit als achteruit werken, en deze banden lossen even makkelijk vooruit als achteruit. Normale trekkerbanden trekken hun V profiel juist vol in plakgrond als je ze tegen de richting in gebruikt.
boerekebart
@Renze haja, nu zie ik het ja, dat wist ik niet
Renze
@boerekebart de voor/achterlader is natuurlijk een Allied, een ander bedrijf van John Buhler (die eigenaar is van de Versatile fabriek nadat NH de pruttel verkopen moest van het kartel-ambt vanwege de fusie met Case)
SJB533
@T202Valtra @ErDee @orangpower
Is puur m t nut. Lees het verhaal van @Renze even. Dan zul je t begrijpen 😉
T202Valtra
@Renze @SJB533 @ErDee

haha, ja snap opzich t nut er wel van hoor, maar vind t er eigenlijk niet uit zien, aparte trekker, , zon vreemde uitlaat, veel te grote voorspatborden, lelijke banden en gewoon niet mooi 😉 , 😃 maar das mijn mening

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TV 6070 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!