Foto van een John Deere 6930 , bezig met ploegen / eggen.(toen het nog droog was). Foto is geplaatst door case maxxum5140 op 05-12-2012 om 18:42:13, met 14 reacties.

John Deere 6930

case maxxum5140
Foto van een John Deere 6930 , bezig met ploegen / eggen.(toen het nog droog was)

Reacties

deeremeneer
@JD6930 Ben je nou alles weer aan het opsplitsen? premium en standaard?
JD6930
@deeremeneer

Nie alles, wel enkele waarbij je erg blind moet zijn om niet het verschil te zien. Gewoon om te testen, of mensen ze in de juiste map gaan plaatsen. Of dat er weer zo'n onoverzichtelijke boel met alles bij elkaar van gemaakt moet worden. Dus echt niet alles meteen. 😉
deeremeneer
@JD6930 We hadden juist bewust geen verschillende types meer van premium of standaard gemaakt. Nu moet je of alles doen of niet lijkt me. Het is ook geen aanval op je ik vind je best goed bezig als admin.
JD6930
@deeremeneer

Heb tot nu toe geen extra types gemaakt wat betreft basis en Premium, enkel de dubbele mapjes hun oude naam gegeven, om te kijken hoe het gaat met foto's plaatsen. Heb ook niet alleen om de onbekend mappen leger te maken of nieuwe onbekend mappen aan te maken een tijdje geleden een topic geopend maar ook om een beetje leden gerust proberen te stellen die ''bang'' zijn dat ze iets bij een verkeerde map zetten, dat ze het best bij onbekend mogen zetten, en dan natuurlijk wel even een naam van een admin erbij, zodat die samen met andere leden kunnen kijken waar die horen.

Het is niet slecht bedoeld, maar die dubbele mappen van 1 type werkt ook niet. De mappen samen voegen is me maar bij enkele gelukt.

Ik ga niet meteen alles terug veranderen, ben maar niet bang. 😉

Achter de schermen wordt gekeken wat de beste oplossing is voor het types verhaal. Het type op de kap, kaptype zoals ik het noem heeft meerdere stemmen, maar ook een tegen stem. Tinus gaat uitzoeken wat de beste oplossing is. 😉
deeremeneer
@JD6930 Oke duidelijk. Je zou @Tinus kunnen vragen om dubbele mappen samen te voegen. Verder goed bezig!
JD6930
@deeremeneer

Dubbele mappen samenvoegen kan ik ook alst goed is, alleen 't staat allemaal int Engels, dus ist af en toe wat zoeken. Maar ik ga niet meteen dubbele mappen weg halen, eerst kijken wat Tinus ermee wil.

Sjoerd en ik zijn trouwens wel de laatste dagen bezig geweest de bijv. hakselaars van de trekkers te scheiden door bijv. een nieuw type 6910 (Hakselaar) aan te maken.
deeremeneer
@JD6930 Heb ik gezien. Heb ik net met hem over gehad en ik heb nog wat types doorgegeven.
JD6930
@deeremeneer

Goed bezig!

Het leek mij beter om ze te scheiden, voor het overzicht. Sjoerd was het daar gelukkig mee eens.

Dat hakselaar tussen haakjes is trouwens omdat op de kap niet Hakselaar staat natuurlijk maar om duidelijk te maken dat dat mapje voor de hakselaars is.
SJB533
Quote @JD6930:
@deeremeneer Het leek mij beter om ze te scheiden, voor het overzicht. Sjoerd was het daar gelukkig mee eens.

Ik was je al wel een dag of 3 voor, maar dat terzijde.
Jasperfendt
@SJB533 :lol: 😛
JD6930
@SJB533

Ohw oke. Toevallig dat we beide hetzelfde dachten dan en zo kort achter elkaar.

Ik kwam er op door dat ik de 8000 serie hakselaars wou scheiden van de trekkers. En zo ook bij de 7000 serie heb gedaan. En ben vervolgens aan de types begonnen bij 6910 en 6810 al was het begin niet geheel vlekkeloos...
SJB533
@JD6930
En de 5400 en 5820 waren toen al hakselaars 😄
JD6930
@SJB533

Goed dat je het zegt. Het viel me wel op ja, nu je het zegt! 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6930 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!