Foto van een Case International 856 XL, bezig met balen persen. Foto is geplaatst door oosterveld op 21-12-2012 om 22:51:47, met 6 reacties.

Case International 845 XL

oosterveld
Foto van een Case International 856 XL, bezig met balen persen

Reacties

oosterveld
Weer niet goed tís een 845
jmos
Ik, jmos en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Case International 856 XL (Balen persen) naar Tractoren Case International 845 XL (Balen persen)
oosterveld
@jmos mooi man. snap nog niet allemaal hoe dat moet als je iets verkeerd doet. ps dit was stro dat we in het voorjaar gepers hebben 2011
jmos
@oosterveld
als je onder de foto op "verplaats" klikt dan kun je het merk en type veranderen. bij drie "suggesties van verschillende leden word hij automatisch verplaatst. of er moet een administrator zijn die hem in zijn eentje kan verplaatsen maar daar zijn er maar een paar van op de site. probeer het anders maar bij de andere foto.
oosterveld
@jmos oke bedankt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!