Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Ford, bezig met poseren.  Aangestoken door de vele mooie foto's van grote Ford's in de mais van de mannen van www.landbouwenmachines.be, kreeg ik wel zin om die t

Landbouw miniaturen 1:32 Ford

Martin Holland
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Ford, bezig met poseren. Aangestoken door de vele mooie foto's van grote Ford's in de mais van de mannen van www.landbouwenmachines.be, kreeg ik wel zin om die trekkers ook in miniatuur aan te schaffen, en zodoende staan deze twee nu op de plank. De linkse is een Britains 8730, de rechtse een door Pieter Dijkstra aangepast model van de UH 8830, nu voorzien van een normale banden-maat, ipv die fietswielen die op het originele UH-model zitten.

Reacties

ford5000
Deze wielen staan hem toch wel even wat beter Martin.
In heb de 8830, TW25 Gen.l en TW30 van UH hier staan zoals ze uit de verpakking kwamen.
SJB533
Mooie modelletjes Martin! Zeker die ombouw.

@ford5000
Dat trucje van die bandjes kennen we, he Bert? 😃
ford5000
@SJB533 Zeker kennen we die, maar die persoon heeft nog wel meer aangepast als alleen de banden.
SJB533
@ford5000
Klopt. Heb m de afgelopen 3 dagen weer vaak zat gezien. Blijft mooi!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!