Foto van een Renault 106.54, bezig met poseren.foto van traktorpool, zal misschien wel niet mogen maar ben benieuwd wie dit type kabine kent, nog nooit gezien namelijk, interieur is als 2 druppels wat

Renault 106.54

weurding
Foto van een Renault 106.54, bezig met poseren.foto van traktorpool, zal misschien wel niet mogen maar ben benieuwd wie dit type kabine kent, nog nooit gezien namelijk, interieur is als 2 druppels water als TX

Reacties

Fast Eddy
Zal wel een cabine zijn om in lage schuren/stallen binnen te komen.
Deeretown
Weet het niet zeker, maar Renault heeft samengewerkt met Carraro, kan uit een nalatenschap een cabine van Carraro zijn........foto zeker het "posten" waard!
Koentjuh
Ik heb dit type cabine ook nog nooit eerder gezien. En een speciale lage cabine denk ik niet, dan zou je eerder de cabine hebben van een Ceres.
boegie
Dit is een 106-54 TM met een 'Mauser' cabine
atlaspower
Lijkt wel een Celtis cabine
The Fox
De 106-54 TM en 103-54 TM kwamen er op vraag van de Duitse importeur. De cabine van de 106 is 2.65m hoog en voor de 103 is dit 2.63m. Een laag dak voor oudere shuren bv.
weurding
Ok, weer wat wijzer geworden, stond niet in mijn boek van tony vos, bedankt voor de uitleg allemaal
boegie
@weurding in wat voor taal is dat boek trouwens?
weurding
@boegie gewoon nederlands, misschien kan je hem nog wel bestellen bij suichies
huub
Beetje jammer dat er dan nog zo'n lange uitlaat op zit
Mielmonteur
Was helemaal mooi geweest met de 'gewone' cabine

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 106.54 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!