Terra Gator 2244, bezig met bemesten.Peltijn Agri uit Hansbeke (B). Foto is geplaatst door Mick Jaguar op 15-01-2013 om 20:30:17, met 8 reacties.

Challenger Terra Gator 2244

Mick Jaguar
Terra Gator 2244, bezig met bemesten.
Peltijn Agri uit Hansbeke (B)

Reacties

tva007
Heb jij ook foto 's van sleepslangen het voorjaar ?
marcoMFFAN
Is een Challenger
Terra Gator
Mick Jaguar
@tva007 Jawel, heb er hier al een paar gepost van Meganck, heb er ook nog wat van Alphen. Aan jouw initialen en je profiel te zien ben jij een Van Alphen? Heb die foto's vorig jaar ook doorgestuurd naar jullie, is van dezelfde opname als het filmpje dat je op je profiel staan hebt. Goed dat ik gezien heb dat jij het hier al gepost hebt, ging het hier anders ook nog eens posten. En dan zijn er direct een paar freaks die komen zagen dat het hier al eens staat en dus verwijdert moet worden. Laat dus maar op jouw profiel staan aangezien het van jullie bedrijf is. Maar geen andere filmpjes van mij meer posten hé 😄
tva007
Oh oke jaah , sorry zal nie meer doen . je krijgt nog complimenten voor je prachtige filmpje\foto`s die je toen heb gemaakt dank daarvoor
Mick Jaguar
@marcoMFFAN Verzet hem dan hé. Heb nu inderdaad ook gezien dat er een categorie "Challenger" is met daaronder de categorie Terragator. ALs het hier allemaal zo precies moet zijn, waarom is er dan nog een appart merk Terragator met zijn verschillende types?
marcoMFFAN
@Mick Jaguar
dat is een goeie vraag. zal eens vragen hoe dat zit
marcoMFFAN
Ik, marcoMFFAN en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Terra Gator 2244 (Bemesten) naar Tractoren Challenger Terra Gator 2244 (Bemesten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Challenger Terra Gator 2244 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!