Foto van een Fella Mestverspreider. twee keer in lak.. Foto is geplaatst door deutz6007 op 22-01-2013 om 20:55:39, met 6 reacties.

Fella Mestverspreider

deutz6007
Foto van een Fella Mestverspreider. twee keer in lak.

Reacties

basia
Netjes zeg ! Jammer om er later weer stront op te doen !
Johndeere11
@deutz6007
heb je hem eerst gezand straald of iets of meteen overgespoten??
deutz6007
@Johndeere11 nee, ik moch hem niet stralen van me pa, dus eerst met de hoge druk afgespoten en onvet met ammoniak. zijkanten helemaal kaal gemaakt, de hoeken allemaal schoongebikt. de rest goed geschuurd, daarna ontvet met wasbenzine, toen twee lagen loodmenie en daarna twee lagen kunstharslak.
weurding
Je had hem toen je hem kaal had ook kunnen laten verzinken, ooit een keer een krone gehad waarbij ze dat gedaan hadden, was echt super!
deutz6007
@weurding als het aan mij zou liggen, dan was dat al gebeurd. maar me pa is van de financien, en die vindt meestal mijn plannen iets de duur.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fella Mestverspreider ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!