Een John Deere 6130M staat klaar achter de prinsenwagen van de haaikneuters, die deels van polyester is gebouwd, om deze op het eind van de optocht door de Esbeekse straten te duwen, zaterdag 9 februa

John Deere 6130M

JD6930
Een John Deere 6130M staat klaar achter de prinsenwagen van de haaikneuters, die deels van polyester is gebouwd, om deze op het eind van de optocht door de Esbeekse straten te duwen, zaterdag 9 februari.

Reacties

JD6930
Ik, JD6930 en JD3010 hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 6130R (Poseren) naar Tractoren John Deere 6130M (Poseren)
jmos
Duwen nog wel.......
dan had ik toch liever een starre tandem gehad ipv een schammelwagen. 😛
JD6930
Quote @jmos:
Duwen nog wel.......
dan had ik toch liever een starre tandem gehad ipv een schammelwagen.

Mwa, deze kan ie goed door de straten krijgen hoor. Is ook een gestuurde wagen, de voorste as is gestuurd. Verder heb je een goed inschattingsvermogen en 1 of 2 mensen nodig die er langs lopen en met een walky talky of hoe heet zo'n ding doorgeven welke kant je uit moet.

Hier worden zo goed als alle wagens geduwd, bijna geen een staat een trekker of shovel voor, bijna allemaal er achter. In Esbeek veelal afkomstig van 1 lokale firma. Je hoeft niet 3 keer te raden welke. 😃
jmos
@JD6930
ik kan ook wel een eind rijden met een wagen voorop. 😄 dat is het probleem niet maar door al die drukke straten lijkt me een makkelijk sturende wagen toch makelijker. 😄

dat de voorste as gestuurd is op deze manier heet een schammelwagen. 😛

ik mag trouwens wel drie keer raden?? 😛
JD6930
Quote @jmos:
@JD6930
ik kan ook wel een eind rijden met een wagen voorop. dat is het probleem niet maar door al die drukke straten lijkt me een makkelijk sturende wagen toch makelijker.

dat de voorste as gestuurd is op deze manier heet een schammelwagen.

ik mag trouwens wel drie keer raden??

Ahj oke, sorry. 😛 Weer wat geleerd!

Tuurlijk mag je dat! 😃
jmos
@JD6930
dan zeg ik:

1. Geert

2. Jan

3. De Kok

En wat win ik? 😃
deoudedorser
Je kan trekker rijden of je kan het niet, goed waneer je die door die drukte kan rijden zonder ongelukken
JD6930
Quote @jmos:
@JD6930
dan zeg ik:

1. Geert

2. Jan

3. De Kok

En wat win ik?

Voor de eer, maar je hebt het goed 😛 Op het - tussen Geert en Jan na dan. 😛 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6130M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!