Een John Deere 6130M duwt de prinsenwagen van de haaikneuters door de Esbeekse straten tijdens de optocht in het haaikneuterrijk, zaterdag 9 februari.Binnenkort meer op: http://www.trekkertrekker.nl/

John Deere 6130M

JD6930
Een John Deere 6130M duwt de prinsenwagen van de haaikneuters door de Esbeekse straten tijdens de optocht in het haaikneuterrijk, zaterdag 9 februari.

Binnenkort meer op: trekkertrekker.nl/

Reacties

JD6930
Ik, JD6930 en Trekkerrfan2130 hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 6130R (Poseren) naar Tractoren John Deere 6130M (Poseren)
JD6930
dylan norde
@JD6930 waarom duwen ze hier de wagens?
JD6930
Quote @dylan norde:
@JD6930 waarom duwen ze hier de wagens?

Waarom niet? 😉

Het draait om de wagen, niet om de trekkers/shovels die ze duwen. 😉 Een trekker of shovel midden tussen de act en de wagen ziet er ook niet uit he! 😉
Toontje kemper
@dylan norde Hier in de gemeente hebben ze vaak een act voor en op de wagen. Het is ook een mooier aanzicht van het geheel(act/wagen).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6130M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!