Foto van een Duport Tank, bezig met bemesten.Wij rijden papiercellulose over de geplante lelies en freesia's om stuifvrij te rijden met een giertank voorzien van een gestuurde dissel om in de bedden t

Duport Tank

DANOONTJE POWERR
Foto van een Duport Tank, bezig met bemesten.

Wij rijden papiercellulose over de geplante lelies en freesia's om stuifvrij te rijden met een giertank voorzien van een gestuurde dissel om in de bedden te draaien.
We deden dit met een ketsplaat en maken nu sproeibomen om een betere verdeling te krijgen en minder windgevoelig te zijn.

Draaikransen zorgen ervoor dat de pijpen tevens dragende constructie zijn.

Bijvullen uit de voorraadcontainer.

Reacties

Valtra-Fordpower
Hoe hoog ben je zo?
DANOONTJE POWERR
@Valtra-Fordpower Net geen 4 meter, we hadden bedacht dat de bomen op ongeveer een meter hoog moesten en dat komt goed uit.
Anders moesten we nog bochies op de pijpen maken om hoogte te krijgen maar nu sparen we een hef uit en is het spulletje mooi compact en niet te zwaar geworden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Duport Tank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!