Foto van een Kramer 312, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door deutzisthebest op 25-03-2013 om 20:57:11, met 15 reacties.

Kramer 312

deutzisthebest
Foto van een Kramer 312, bezig met poseren.

Reacties

SJB533
Das een oude 😄 Rond dakje en achterwielbesturing 😄
deutzisthebest
@SJB533

Maar still going strong!

De helft werkt niet meer qua hendels en elektra maar hij blijft rijden 😄
SJB533
@deutzisthebest
Valt me tegen 😞 Weet niet of t nog zo is, maar mijn vaders 312je heeft een tijd gekend, dat het luchtfiltercontrolelampje bleef branden. Voor de rest doet alles het 😄
deutzisthebest
@SJB533

Hij is in deze staat gekocht. Werklampen aan de praat geholpen en sirene ( 😃 ) opgebouwd. Vorige boer had hem ingeruild met een vastgelopen motor. linkerkoplamp doet het soms en als de motor stationair loopt brandt het licht rechtsachter, zodra je gas geeft gaat ie weer uit :?
SJB533
@deutzisthebest
Ooooow, dan is die van ons als nieuw ja 😃

We hebben wel 1 keer gehad, dat dat gekke ding niet op snelheid kwam. Bleek verkeerde olie in de andrijving te zitten. Verder niks mis mee.
deutzisthebest
@SJB533

Maar dan weet jij vast wel wel waarvoor het meest linkse pedaaltje is? Bij deze zit hij niet aangesloten en ik heb geen idee waar hij aangezeten zou kunnen hebben. En er zit een klein hendeltje op het dashboard die een paar kleine hydrauliek leidingen aanstuurt. Enig idee wat daar de functie van is? Mijn duits is niet zodanig goed dat ik het uit de handleiding kon halen.
SJB533
.
SJB533
@deutzisthebest
Ik weet t niet... soms zou je denken, dat geen een t zelfde is...
dieseltank
Licht er bij jullie ook een deuts motor in? 2 cilinder?

super fijne loadertjes zijn het.

linker pendaaltje, daar hebben wij ook nog geen flauw idee van.
deutzisthebest
@dieseltank

Jup 2 cilinder deutz. Zou dat pedaaltje een differentieelslot kunnen zijn?
dieseltank
Bij ons staat constand 4x4 en difrencieel aan.

is het eigenlijk standaard bij die dingen dat als je een bocht maakt het binnenste wiel slipt, als of constant het difrencieel slot aanstaat?
SJB533
@dieseltank
Wij hebben een apart pedaal voor het diffdrentieelslot.
mbvaltra
@dieseltank en @deutzisthebest

Linker 'kleine' pedaaltje is inderdaad voor het differtieel slot. Die zit bij ons wel aangesloten maar werkt niet 100% meer.
dieseltank
Wij hebben een 312 E, hmm dan zal ik dat toch eens nakijken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer 312 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!