Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren.we zijn weer een aantal stapjes verder, de koeling bijna in orde , ook zitten de 650's er nu passend onder. en zo nog het een en ander..

Fordson Super Major

ford-major
Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren.
we zijn weer een aantal stapjes verder, de koeling bijna in orde , ook zitten de 650's er nu passend onder. en zo nog het een en ander..

Reacties

manus
@ford-major

Wordt weer netjes!!
ford-major
@manus dankje!
Deutz-5006
@ford-major

Echt mooi project, en complimenten! en deze houd je voor je eigen voor trekkertrek? in welke klasse komt hij te rijden?
ford-major
Voorlopig wel ja haha, komt eerst in de 5,5t te rijden , maar heb nog een grotere turbo liggen,, dus de stap naar hobbysport is snel gedaan eventueel.. maar wil eerst ff standaard rijden.
Deutz-5006
Ja juist en dan moet je 5.5 natuurlijk, ben benieuwt!
pimmeke
Wa zal die brullen!
ford-major
Dat doet ie
Fendttrisixfan
Quote @ford-major:
maar wil eerst ff standaard rijden.

is zowiezo al niet meer standaard -.-'
ford-major
Omdat er een turbo op zit? dus als je een ihc 1046 hebt en je zet er een turbo op issie ook niet meer standaard? en mag je dus niet meer in de standaard landbouwklasse mee doen volgens jou ?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!