Loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek hakselt de 2e snede op 10 juli in  het brabantse Diessen, hier met de Krone Big X V12 met onder de pijp een John Deere 8100 met zelfbouw 2 asser met bobecobak en in de

John Deere Meerdere

JD6930
Loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek hakselt de 2e snede op 10 juli in het brabantse Diessen, hier met de Krone Big X V12 met onder de pijp een John Deere 8100 met zelfbouw 2 asser met bobecobak en in de achtervolging een John Deere 8200 met zelfbouw 3 assige haakarm met bobecobak.

Verplaatsen naar John Deere meerdere - gras inkuilen

Reacties

thomie22
Heb em verplaatst. Er gebeurt alleen nog niks...
JD6930
Quote @thomie22:
Heb em verplaatst. Er gebeurt alleen nog niks..

Ja als de internetverbinding hier wat sneller/beter was had ik hem zelf ook wel een stuk of 3 tot 10 keer verplaatst, dan zijn er maar 2 mensen nodig om de ofot te veprlaatsen, maar aangezien ik hier iedere keer kei lang kan wachten tot er eens 1 klein dingetje gebeurd ga ik dat niet doen, heb nog wel meer te doen. 😉

Dat vast lopen en kei trage gedoe van de pc zal wel aan Facebook liggen, het is zelden dat de computer niet vast loopt als Facebook ook geopend staat, en dat is nu, dusja.

Bij geen 1 site loopt de pc vast, maar bij Facebook is de naam in typen/aanklikken en op het aanmeldscherm komen zo nu en dan zelfs al genoeg om de complete computer of op z'n minst internet vast te laten lopen.
jmos
@JD6930
activiteit gras hakselen invullen s.v.p. 😄
JD6930
Quote @jmos:
@JD6930
activiteit gras hakselen invullen s.v.p.

Doe ik ook bij verplaatsen, was het alleen bij het toevoegen vergeten. 😉

Ofja, ik bedoel ''gras inkuilen'' wand de John Deere's hakselen geen gras he. Dat doet de Krone.
jmos
@JD6930
ik heb een suggestie gegeven 😄
JD6930
Quote @jmos:
@JD6930
ik heb een suggestie gegeven

Dank u, nu nog een keer maar dan gras inkuilen alstublieft, de John Deere's hakselen geen gras he, dat doet de Krone. 😉
JD6930
Ik, JD6930 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere MC (Poseren) naar Tractoren John Deere Meerdere (Gras inkuilen)
jmos
@JD6930
dan zou hij beter naar machines diversen kunnen he 😉
JD6930
Quote @jmos:
@JD6930
dan zou hij beter naar machines diversen kunnen he

Das waar. Maar van alle merken staan JD er het meest op. 😉 Ja Bobeco ook 2 keer, maar toch.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!