Foto van een Vervaet Hydro Trike, bezig met poseren.Tussen Zutphen en Voorst.. Foto is geplaatst door dickt op 16-07-2013 om 19:55:54, met 7 reacties.

Vervaet Hydro Trike

dickt
Foto van een Vervaet Hydro Trike, bezig met poseren.
Tussen Zutphen en Voorst.

Reacties

VONKNEWHOLLAND
Mooi! mag je daar normaal ook rijden? anders schijt aan regels jalalala hahaha 😄
dickt
@VONKNEWHOLLAND
Hij mag hier rijden. Maar er zaten ook nog twee grote vrachtwagencombinaties van van de Weerd Tentenverhuur uit Voorst achter. Dus niemand kon inhalen. Een beste rij erachter. 😃
VONKNEWHOLLAND
Haha mooi ! xd
dickt
@VONKNEWHOLLAND
Ik zag een paar auto's achter in de rij heel zenuwachtig proberen in te halen. Moesten zeker om half acht in Zutphen op het werk zijn. Dat is ze echt niet gelukt. Toch in het vervolg maar op tijd van huis gaan. 😉
Bolscher
@VONKNEWHOLLAND Wat is hier mooi aan? Zo ontstaan dus ergernissen bij medeweggebruikers en gevaarlijke omstandigheden. Soms kun je er weinig aan doen, maar ik heb altijd een gloeiende hekel aan een hele rij auto's achter me.
VONKNEWHOLLAND
Ik heb daar ook een hekel aan dat er veel auto's achter me aan rijden maar dit vond ik el een beetje zenzatie hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vervaet Hydro Trike ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!