Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren. na restauratie. Foto is geplaatst door supermajor64 op 08-08-2013 om 20:14:56, met 6 reacties.

Fordson Super Major

supermajor64
Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren. na restauratie

Reacties

martijn1998
@supermajor64 hoort een super major niet wit met blauw te zijn?
Albert Peters
Een super major met een vacuum regelaar(dat zijn de eerste)zijn blauw en oranje of rood wat je wil.
de laatste serie met mechanische regelaar waren wit en blauw
ford5000
Alleen het laatste productiejaar, 1963-1964, waren ze blauw en grijs en gingen ze door het leven als de New Performance serie.
ed inter
Albert Peters eerstens is op de foto niet te zien welk sort pomp er op zit tweedens de meeste supers hadden een mechanische pomp ook de 61 en 62 modelle (zelf mee gewerkt) ik denk dat het eerder te maken had met doordraainde aftakas of niet Waar ik werkte was ook een eind 62 met Atlas 602 en geen doordraaiende aftakas en had een vacuum pomp De witte hadden een plakker op de motokap ipv de vergroomde Fordson Super major plaat
ford-major
Blauw/oranje of blauw/wit heeft met het bouwjaar van de tractor te maken.

is een mooie tractor geworden 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!