Het Hof Elbrug met hun New Holland TM 175 Blue Power met hun nieuwe New Holland Big Baler 1270 grootpakpers. Gister middag druk aan het stro persen in de omgeving Dronten in de Flevopolder.Binnenkort

New Holland TM 165

fendtvario
Het Hof Elbrug met hun New Holland TM 175 Blue Power met hun nieuwe New Holland Big Baler 1270 grootpakpers. Gister middag druk aan het stro persen in de omgeving Dronten in de Flevopolder.

Binnenkort meer op: jtnfotografie.nl/

Reacties

danny_ford
Dit is alleen een tm 165 ipv een 175, wel een erg mooie foto
Snaky Bill
Dat is toch Renee Visser met z`n groot pakken pers in de flevo.
\
fendtvario
@Snaky Bill nee is gewoon het hof uit elbrug
Tinus
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren New Holland TM 175 (Balen persen) naar Tractoren New Holland TM 165 (Balen persen)
ricooo12
Mooie foto!
fendtvario
@Tinus is toch echt een 175 stond er zelf op.
danny_ford
Model is niet van een tm 175, het zou kunnen dat er andere bestickering opzit, verder heeft dit bedrijf ook een tm 165 die er erg op lijkt :
danny_ford
Sorry voor het vierdubbele bericht, maar de telefoon liep even vast
Tinus
@fendtvario Als ik inzoom zie T7 165 staan 😄
fendtvario
Klopt.
Elise Verhellen
Prachtige combinatie!!
snoeckxt
Das echt heel mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!