Foto van een Ahlmann AZ 10, bezig met platen inzwengeln.. Foto is geplaatst door Husqvarna op 27-08-2013 om 15:29:23, met 6 reacties.

Ahlmann AZ 10

Husqvarna
Foto van een Ahlmann AZ 10, bezig met platen inzwengeln.

Reacties

Hurli356
@Husqvarna 80x120x12, zijn wel mooie plaatjes. Kunt er alleen niet op afstempelen, zit geen wapening in en dan willen ze wel knappen. Maar hier op een vlakke ondergrond gaat het wel denk ik 😉.
Husqvarna
@Hurli356
Om te leggen of verleggen zijn ze supermakkelijk met zo'n klem, en ze zijn goedkoop, maar dingen blijven wiebelen, baan hier afrijen met een rechte panlat van 5 meter en een waterpas, iedere cm verschil zie je direct.
Hurli356
@Husqvarna klopt, moet goed vlak zijn om wie bel en te voorkomen. Hebben ze thuis wiebelvrij liggen maar kost wel tijd om goed af te rijden ja.
Husqvarna
@Hurli356
Ja precies, bij een grote kuilplaat gewoon een laserbak inhuren is de grond ook gelijk hard, leggen gaat al sneller als vlakmaken zo zeker met dat fijne gele steentjeszand van ons ghehe. Wiebelen doen ze hier niet zo maar eerst leek het wel omdat ik direct de shovel er op zet en de ondergrond niet hard is.
Hurli356
@Husqvarna Hebben er hier verschillende soorten zand onder gehad, maar mooiste is van dat hele fijne zand, uit zo'n zuiggat. Is heel schoon en fijn en kun je goed vlak afrijden. Trilden het eerst aan en dan afrijden, platen erin en dan was het goed, maar als er ook maar één steentje in zat die omhoog stak dan kon het al wiebelen. Legden het alleen niet met zulk groot materiaal 😉 Deden het met onze zitmaaier 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AZ 10 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!