Foto van een Lindner 958, bezig met gras maaien.Een Steyr in Linder jasje? https://vimeo.com/75311068

Lindner 958

Wim3065
Foto van een Lindner 958, bezig met gras maaien.
Een Steyr in Linder jasje?

Reacties

Wim3065
Verplaatsen graag naar Linder 958.
Schluterfan
@Wim3065

Nee, Het is volgens mij omgekeerd, een Lindner in Steyr jasje 😃, ik heb nog een Folder liggen van deze Steyrtjes 😉.

Owja, Wim, ben jij de maker van dat Filmpje? Want ik heb ze al bekeken op Youtube volgens mij, mooi werk!
Wim3065
@Schluterfan

Een Steyr met een Lindner sticker op 😉? Lijkt me geen Lindner techniek in te zitten?

Yip, de bedoeling was om de sfeer wat weer te geven van de werktuigendagen. En niet enkel dat je er werkende machines kan zien. Helaas was het terrein wat te groot om alles te filmen. En daarmee dat ik het ook jammer vond dat je Schluter steeds stil stond toen ik passeerde 😉. Oldtimers heb ik bijvoorbeeld ook gemist blijkbaar... Dankjewel!
Schluterfan
@Wim3065

Ja, ik ga vanuit dt het zoiets is. Ik denk zelfs dat de techniek niet veel anders is, misschien dat er bij de Lindner versie een Perkins in lag, zoals ze al zo lang doen.

Ja, ik weet niet welke dag je geweest was, maar de Zaterdag kwamen we maar laat op gang, omdat het bietenrooien niet vlotte... We zijn pas kunnen beginnen omstreeks 3uur toen. De zondag reed ik bijna de hele dag, ik denk dat hij nooit veel langer dan een kwartier heeft stilgestaan, behalve tijdens de lunch dan 😃.
Wim3065
@Schluterfan

Beide dagen zijn we geweest, maar de zaterdag kwam inderdaad alles laat op gang. Maar veel leuke maïs beeldjes geschoten. En de zondag zijn we meer geweest om de sfeer te filmen. In de ochtend zijn we bij jouw gepasseerd aangezien we op parking 8 stonden, en dan stond je stil. En tegen de avond waren de kaartjes van de camera's op... Dus konden we sowieso niet meer filmen. Ohja, binnen twee jaar hopelijk beter 😉!
dickt
Ik, Wim3065 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Lindner Onbekend (Gras maaien) naar Tractoren Lindner 958 (Gras maaien)
Wim3065
@dickt @SJB533 Bedankt!
SJB533
@Wim3065
Gen dank Wim 😄
dickt
@Wim3065
Graag gedaan. 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lindner 958 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!