Een rij John Deeres wachtend op de boot naar Zuid-Amerika in Le Havre (F).. Foto is geplaatst door Alex Miedema op 09-11-2013 om 23:04:56, met 8 reacties.

John Deere 7230R

Alex Miedema
Een rij John Deeres wachtend op de boot naar Zuid-Amerika in Le Havre (F).

Reacties

caseboy
John deere's die van frankrijk naar amerika moeten? je zou toch zeggen dat ze in het thuisland van john deere toch wel 7r's maken
Alex Miedema
@caseboy ik was ook verbaasd wat er allemaal klaar stond voor die boot... Maar Zuid-Amerika is geen USA he? En misschien bleven ze wel staan tot een boot later naar Engeland of Afrika, ik weet het niet, maar ik ga er van uit dat ze met dezelfde boot zijn gegaan als de voertuigen voor Le Dakar, die daar ingescheept werden.
Mooi plaatje
Alex Miedema
@johndeere6910forever genomen vanuit een truck die meedoet aan Le Dakar, hoe tof is dat? 😛 😉
JD6930
@caseboy

@Alex Miedema

Apart ja. De fabriek waar deze gebouwd worden staat in Waterloo, USA. Je zou zeggen dat ze niet eerst naar een ander werelddeel verscheept worden en dan weer terug gaan naar Amerika.
caseboy
@JD6930 is er geen jd fabriek in europa waar e 7r's maken
JD6930
Quote @caseboy:
@JD6930 is er geen jd fabriek in europa waar e 7r's maken

nee, alleen 6000 en deels 5000 serie komen uit Mannheim denk. De rest volgensmij uit andere landen. De veldspuiten komen deels(die je hier in Europa ziet komen daar vandaan denk) uit Horst(Limburg, NL) in de USA worden ook veldspuiten gebouwd.

Tuintrekkertjes en enkele gazonmaaiers kwamen volgensmij ook deels uit Enschede maar nu enkel Duitsland en USA denk. Motoren ook uit USA en Frankrijk, hakselaars uit Zweibrücken, combines uit Zweibrücken en Moline USA, cabines uit Brunchal? Duitsland, de rest weet ik zo niet uit mijn hoofd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7230R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!