Mais hakselen met Güldner oldtimer tractoren en een Kemper Mais-Wolf op de Internationale werktuigendagen te Oudenaarde op 21 september 2013.Filmpje? -> http://www.tractorfan.nl/movie/35769/

Guldner Meerdere

Mick Jaguar
Mais hakselen met Güldner oldtimer tractoren en een Kemper Mais-Wolf op de Internationale werktuigendagen te Oudenaarde op 21 september 2013.

Filmpje? -> tractorfan.nl/movie/35769/

Reacties

Schluterfan
De mooiste Guldner serie vind ik, die Europa's!
thunderouspower
@Mick Jaguar Waren er nog meer oldtimer combinaties hakselen in Oudenaarde zie eigenlijk alleen deze (supermooie)combinatie voorbij komen?
Mick Jaguar
@thunderouspower Ja, er waren een heleboel oldtimers aanwezig, maar deze zijn de enige die ik aan het werk gezien heb. Op het terrein waar de andere allemaal stonden ben ik niet geraakt, het is daar zodanig groot, je kunt niet overal tegelijk zijn, laat staan overal filmpjes van maken. En ik kom natuurlijk in de eerste plaats voor het nieuwe grote geweld 😉
rudy
@thunderouspower
op zondag was er nog een combinatie,met 1 rij fahr.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Guldner ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!