Foto van een Cormick 624 AS, nog kaal maar hij start weer! Nieuwe koppeling, nieuwe krukas, pakkinkjes etc. ook nieuw, nu alle draadjes nog weer aansluiten en niet te vergeten zijn motorkappie.

Mc-Cormick 624

Middenwijzend
Foto van een Cormick 624 AS, nog kaal maar hij start weer! Nieuwe koppeling, nieuwe krukas, pakkinkjes etc. ook nieuw, nu alle draadjes nog weer aansluiten en niet te vergeten zijn motorkappie.

Reacties

PascalStruijs4440
Niet gewoon een international?
Middenwijzend
Nee, 't is echt één van de eersten, die hadden nog een cormick-bordje (zie foto hiernaast)
koen-hanomag
Ff deze foto's naar 624AS verplaatse
robertIHC1056
Ik stel voor om te verplaatsen naar; merk: MC-Cormick --> type: 624 --> activiteit: poseren
Arrie94
Ik, robertIHC1056 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Cormick Onbekend (Poseren) naar Tractoren Mc-Cormick 624 (Poseren)
IHC-power
Mooie 624AS!!
Oldtimer-fan
Quote @koen-hanomag:
ff deze foto's naar 624AS verplaatse

Er hoeft niet voor iedere uitvoering een nieuwe map aangemaakt te worden.
Oldtimer-fan
@IHC-power

Werden de aller eerste modellen van de cm serie, de 323, 423, 523, 624, echt verkocht destijds als Mc-Cormick? Of al als International? Gezien in welke map op tf hij moet staan.
DeutzD40L
@Oldtimer-fan ja die werden als cormick international verkocht, op die van mij zit ook een blikken plaat op de motorkap waarop staat met grote letters Mc cormick.
IHC-power
@Oldtimer-fan de eerste werden inderdaad nog met in het groot 'McCormick' op de kap verkocht. Dat was zo voor de 323, 423, 523 en 624. Die hadden dan blikken emblemen. Op die emblemen staat er International ook wel op, maar dan in het klein. Toen de bestickerde versies uitkwamen, werd dat omgewisseld met International als grootste opschrift.
Oldtimer-fan
@IHC-power

Ahzo. Dus alle Mc Cormick Internationals op tf met de blikken emblemen horen dus in de Mc Cormick map te staan en niet in de International map?
IHC-power
@Oldtimer-fan tja, daar valt over te discussiëren. Het is zo dat de McCormick benaming onder de groepnaam 'International (Harvester)' valt. Dus op zich staan de 'McCormick 624'ers' niet verkeerd als die onder International geplaatst worden. Omgekeerd is dat wel al meer het geval. Ik ben voorstander van gewoon 1 duidelijke categorie 'International 323, 423, 523 en 624' (apart wel te verstaan). Dan is de indeling in de toekomst veel eenduidiger en zal er minder snel verwarring ontstaan. Zelfs de D-514 staat al onder 'International'. Dus voor mij zou het dan zo zijn, dat de D-439 eigenlijk als laatste model bij McCormick mag staan. Ook al is dat eigenlijk in essentie ook een International. 😄
Oldtimer-fan
@IHC-power

Aha. Dus de 323, 423, 523 en 624 die nu onder Mc Cormick staan zouden best naar International verplaatst kunnen worden?
IHC-power
@Oldtimer-fan tja idd, dat is althans mijn mening. Ook de 353 staat nog onder McCormick...
Oldtimer-fan
@IHC-power

Okee, dan gaan we die maar eens verplaatsen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!