Foto van een New Holland T 7.270, Golden Jubilee uitvoering in de showroom van Basildon :). Foto is geplaatst door guy op 20-02-2014 om 17:12:59, met 10 reacties.

New Holland T 7.270

guy
Foto van een New Holland T 7.270, Golden Jubilee uitvoering in de showroom van Basildon 😄

Reacties

SJB533
Quote @guy:
Golden Jubilee uitvoering
Heeft die verf dan in brand gestaan? 😃
guy
@SJB533

Lijkt me eerder afgedraaide ford olie die erop gesmeerd is 😛
SJB533
@guy
Tja, Plastic roest niet, dus daar zal t een keer niet aan liggen
guy
@SJB533

Ja das waar 😄 Was wel een keer de moeite om in de fabriek een kijkje te nemen. Wist niet dat daar ook case geassembleerd werd?
fiatfan
@guy mooi reisje zekers?
SJB533
Quote @guy:
Wist niet dat daar ook case geassembleerd werd?

In Basildon? Dat is toch de T6/T7 fabriek? En dat kleine spul is Turks of Italiaans. Case IH/Steyr (Maxxum/Puma resp. Profi/CVT) komt toch uit St. Valentin? Tenminste: dat hebben de hoge heren ooit wel aangekondigd...

Of draait het om het aandeel, dat niet lekt, dat andere kappen krijgt? 😃
guy
@SJB533

Toch wel, op de band stonden ook Maxxum's en op de onderdelenkar ook een neus van een Puma zien liggen. Diegene die daar gemaakt worden zijn niet voor de Europese markt. Dus richtingaanwijzers boven op de cabinerand, en op de spatborden richtingaanwijzers die je kon open plooien, typisch zicht voor een niet europeaan dus.
Ja eerlijk gezegd wist ik dat ook niet. Maar toen we op de parking kwamen aangereden stonden er ook rode in de rij 😄 Steyr's hebben we niet gezien, dat is uitsluitend voor St. Valentin.

@fiatfan

Was zeker eens de moeite! 😄 Alhoewel Zedelgem impressionanter is dan Basildon, daar word enkel assemblage gedaan, in Zedelgem zie je hoe ze een combine maken, platen plooien, persen, lassen enz..
SJB533
@guy
Ah, hebben ze die productielijnen weer naar Europa gehaald? De Maxxums zijn vanaf 1997 in Racine gemaakt.
guy
@SJB533

Ja blijkbaar, ik wist dit ook niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.270 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!