Foto van een Delvano Veldspuit, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Daanl op 26-03-2014 om 18:11:17, met 17 reacties.

Delvano Veldspuit

Daanl
Foto van een Delvano Veldspuit, bezig met poseren.

Reacties

agricondor
@Daanl is die hier de wei aan het doodspuiten????
Daanl
Nee vloeibare kunstmest aan het spuiten
agricondor
@Daanl En dat doen ze met dunne banden. Zo krijg je lekkere sporen in het veld wat weer met maaien erg nadelig is. De meeste bedrijven die urean spuiten doen dat met brede banden zonder nokken. Als je met deze machine hier bij boeren komt sturen ze je naar huis toe. En al helemaal in nieuwe grasland percelen
PeterPan
@agricondor zo te zien is dit geen nieuwe weide
agricondor
@PeterPan Dat klopt. Maar je kunt toch al goed zien waar hij de vorige baan heeft gereden. En dat hoort zich niet na mijn weten. Ik zie hier de meeste loonwerkers met dikke banden spuiten in weilanden
SJB533
@agricondor
Voor een tussendoorklusje van een half uur zullen ze vast de krik niet pakken...
PeterPan
Tja niet alle loonwerkers kunnen ff vlug bandjes wisselen. of je moet er een paar hebben staan met cultuur banden en brede banden of banden zonder nokken
SJB533
@PeterPan
Precies 😄
agricondor
@SJB533 hoe kun jij zien dan dat is een tussen door klusje is.in deze tijd van het jaar worden de meeste weilanden gespoten.je kunt op de manier van werken ook schade rijden.maar dat zal vast niet belangrijk zijn.
SJB533
@agricondor
Hoe kun jij zien, dat t niet zo is?
agricondor
@SJB533 of het nu wel of niet is. Het is gewoon niet de manier van werken
SJB533
@agricondor
Blijkbaar wel, zoals je kunt zien...
agricondor
@SJB533 een bedrijf inclusief jij die een beetje verstand van zaken heeft spuit met dikke banden en in de hondegang.maar goed dat zul jij vast niet snappen?
SJB533
@agricondor
Als je het zo goed weet: waarom zaait dan de 1 op cultuur, de ander op brede banden, al of niet met dubbellucht. Waarom rijdt men mest uit op 1050's, waar anderen op een tandemstel 600's hebben liggen?
agricondor
@SJB533 wat heeft dat met spuiten te maken.als je in een weiland die sporen rijdt met cultuurbanden heb je er altijd last van.ben je nu zo dom of doe je zo dom?
SJB533
@agricondor
Als ja... Maar sporen rijden in ouder grasland is het domste, wat je kunt doen! Wacht dan even, tot het droog is.......

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Delvano Veldspuit ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!