nieuwe aanwinst een Mezo Ecobuster Wiedeg met pneumatische zaaimachine.. Foto is geplaatst door fendt patser op 04-04-2014 om 22:39:32, met 10 reacties.

Fendt 411

fendt patser
Nieuwe aanwinst een Mezo Ecobuster Wiedeg met pneumatische zaaimachine.

Reacties

Ziet er mooi uit
gijs-niehof
Hoe breed is die
fendt patser
@gijs-niehof
5 meter
pibro-modelbouw
Mooie machine...wordt in wergea gebouwd...???
fendt patser
@pibro-modelbouw
dankje,
ja klopt bij meinderts wergea.
pibro-modelbouw
Heb de nieuwe JD ook even bewonderd in de knipe.echt een prachtige trekker....heb afgelopen week de oude melkmachine op de oude locatie van Harmen Minkema er uit gehaald...
marcford
@fendt patser werkt dit goed? mn baas heeft er 1 van 6 meter gekocht een heva, maar is de 1ste in de buurt, dus hebben we er nog weinig ervaring mee
fendt patser
@marcford
deze is 5 meter. we hadden ook al een van 5 meter van het zelfde merk maar die was op, maar die was ook al heel lang in gebruik. nu weer een van het zelfde merk gekocht het frame is nu nog sterker gemaakt. we hadden met zin geen 6 meter gekocht omdat die met het zelfde frame is gebouwd en dus meer te verduren heeft.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 411 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!