Foto van een Amazone Zaaicombinatie, bezig met poseren op ATH 2012.Uh... Tja...Whoops! :DBron:https://www.facebook.com/AgroTechniekHollandBV#!/AgroTechniekHollandBV

Amazone Zaaicombinatie

JD6930
Foto van een Amazone Zaaicombinatie, bezig met poseren op ATH 2012.

Uh... Tja...

Whoops! 😃

Bron:
facebook.com/AgroTechniekHollandBV/…

Reacties

JD6930
Ook dit jaar is er een hele kleine zekerheid dat ik aanwezig ben. Vooral de kans op aanwezigheid bij opbouw van de beurs is redelijk.

Geert-Jan de Kok is wederom present op de beurs zag ik in de exposantenlijst op de site van de ATH, dus het wordt weer tijd voor een onderhandeling. 😃

agrotechniekholland.nl/nl/deelnemerslijst/…

(JA, ik had men jas aan terwijl er daar op die foto ook liepen zonder jas, maar die heb ik even later in de tent op de stand van het genoemde bedrijf gedropt, was daar om de hoek dus...
eddyscania
Een selffie van jezelfie door iemand anders maar zelf gepost.....................of zoiets...........
JD6930
@eddyscania

Zoiets... 😃
eddyscania
@JD6930

volgens mij hebben we mekaar vaker gezien op trekkertrek vessem of hoogeloon.........
JD6930
@eddyscania

Kan goed, ofja in hoogeloon durf ik zo niet echt met zekerheid te zeggen dat ik er een keer geweest ben, misschien lang geleden. Vessem wel, maar dat was volgensmij in 2009. Berkel-Enschot 2010.

Ik ben ook op tv geweest met die ATH, ofja omroep Flevoland of zoiets denk. Was achter af best lullig. Ik was bij de Case IH/Steyer stand, liep naar die ernaast toen een filmploeg met die soort van Gators maar dan van New Holland of andere merken er aan kwamen gereden, ik denk dat ik toen dacht een foto te willen maken van hun en daarom weer terug liep, alleen achter af gezien bleek dat dus recht voor de camera te zijn terwijl ze een Peecon of ander merk bumper die voorop een Case of Steyer zat aant filmen waren...

Dat heb ik toen vrij snel ontdekt, omdat ik wel wist ik in beeld te zien was, omdat ze ook voor ze daar ongeveer reden al wat richting de Case stand en die erlangs hadden gefilmd dus zocht ik het kort na de beurs op op internet en zag toen dat stukje.

Deze bovenstaande foto heb ik gister avond pas ontdekt, bij de foto-impressie van ATH 2012 van zo'n 20 - 25 foto's op de ATH facebook. Dus meteen opgeslagen en hier geplaatst, en natuurlijk ook even gedeeld op men eigen facebook.

Ik zal als ik er aan denk straks of een andere keer wel een andere foto plaatsen waarop men gezicht van voor te zien is(van een afstandje), dan weet je misschien meer(of je klikt op men TF profiel op facebook(is helaas nog steeds niet veranderd in men niet prive fb pagina, maar Tinus zei een tijd geleden dat ie er mee bezig was een oplossing te bedenken dus dat komt vast wel een keer).

Even terug over trekkertrek: Mijn broer heeft wel meerdere keren met de oude JD mee gedaan aan trekkertrek in Hoogeloon, Vessem, Berkel-Enschot, en ga maar door. Ook op het industrieterrein in Esbeek, in 2007 volgensmij, waar nu Donders, stukje Van Stipthout en tegenover Donders Van Dommelen zitten.

Ook bij die trekkertrek in Berkel-Enschot alweer wat jaartjes geleden waar de gemoederen hoog opliepen toen de organisatie een hele klasse(waaronder mijn broer) diskwalificeerde omdat ze volgens hun de trekkers niet volgens de regels hadden, terwijl een jaar eerder door diezelfde organisatie was gezegd dat het zo moest. Met als gevolg dat die hele klasse samen de volledige baan blokkeerde tot ze weer mee mochten doen, heb het helaas niet zelf meegemaakt en geen foto's van gezien maar dat zal wel een mooi schouwspel zijn geweest, al die trekkers die in een keer de baan op komen gereden en alles blokkeren.
eddyscania
Quote @JD6930:
Berkel-Enschot 2010.

die.....
eddyscania
Quote @JD6930:
toen de organisatie een hele klasse(waaronder mijn broer) diskwalificeerde

was ik ook bij.......zonder trekker...
JD6930
@eddyscania

Oke. Geen foto's van die beruchte geslaagde poging om de klasse weer terug in de wedstrijd te krijgen? 😛

Zal wel een mooi gezicht geweest zijn.
eddyscania
Quote @JD6930:
Geen foto's

nee, ik had geen camera toen die goed werkte...
JD6930
@eddyscania

Ah oke. Ja ik zou zeggen dat er op die trekkertreksite's of andere forums wel foto's van zouden moeten zijn, hebben tenminste wel vaker foto's van bijv. Berkel of een andere trekkertrek in de buurt op gestaan volgensmij, maar ben er nog geen tegen gekomen helaas.

Zou ook niet meer weten welk jaar het was eerlijk gezegd, 2008 of 2009?
eddyscania
@JD6930

2011 voor het eerst gegaan, toen was het volgens mij........
JD6930
@eddyscania

kan ook al. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Amazone Zaaicombinatie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!