Foto van een Strautmann Super Vitesse, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 20-04-2014 om 07:14:07, met 6 reacties.

Strautmann Super Vitesse

mdoornekamp
Foto van een Strautmann Super Vitesse, druk bezig met Poseren.

Reacties

mdoornekamp
@Fendt926driver Deze wagen past beter bij de Deutz.
claasfan
Mooie opraapwagen
JD3010
Quote @mdoornekamp:
Deze wagen past beter bij de Deutz.
Ja, ze hebben beide zilvergrijze velgen. 😄
Fendt926Driver
Quote @mdoornekamp:
Deze wagen past beter bij de Deutz.
ja deze afmeting past inderdaad beter. maar vaak als je de trekker iets te klein hebt is wel beter voor de wagen. loonwerker hier in de buurt zei dat hij met een 1056 case een rapide beter vol kon krijgen dan met een 1455 omdat die laatste te veel pk had en dus de veiligheid van de aftakas eerder er door liet slaan. een 1056 bleef beter hangen met vullen
mdoornekamp
@Fendt926Driver als je langzamer rijdt gaat er sowieso meer in omdat het gras meer tijd heeft om te verdichten in de wagen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Super Vitesse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!