Foto van een john deere 6620 druk aant inkuilen. Mijn zoon stuurt :). Foto is geplaatst door mdoornekamp op 10-05-2014 om 19:17:47, met 8 reacties.

John Deere 6620

mdoornekamp
Foto van een john deere 6620 druk aant inkuilen. Mijn zoon stuurt 😄

Reacties

mdoornekamp
+1
johndeere6230
Mooi filmpje!, goed aangereden kuil zo te zien..... Maar waarom doet die boer niet zelf kuilen? Hij heeft een vrij nieuwe opraapwagen.....
mdoornekamp
@johndeere6230 Hij heeft een nieuwe Krone AX. Die gebruikt hij hoofdzakelijk voor stalvoeren. Hij heeft zelf echter weinig tijd en een doseer wagen schiet sowieso niet zo goed op met inkuilen.
johndeere6230
@mdoornekamp

dan kan die nog wel meerijden toch???
mdoornekamp
@johndeere6230 als we bij huis rijden doen we 5 vrachten per uur. Als er dan nog een wagen tussen door komt heb je niet veel tijd meer om te verdelen en aan te rijden. Als we onderin beginnen rijden we wel eens met 2 wagens.
johndeere6230
@mdoornekamp

ja oke dat is zo...
+1
mdoornekamp

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6620 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!