Foto van een Case International 956 XL, druk bezig met Gras maaien.. Foto is geplaatst door Pascal op 11-06-2014 om 21:44:23, met 7 reacties.

Case International 956 XL

Pascal
Foto van een Case International 956 XL, druk bezig met Gras maaien.

Reacties

mf-6265
@Pascal mooi gras 😃
Trekkerman Tom
Mooi spul, die Tierres.
gerben
@Pascal Hebben jullie dit stuk in bruikleen? Mijn baas is nog bezig geweest om hier mais te verbouwen maar kon het niet voor mekaar krijgen met de gemeente.
Pascal
@gerben
Dat hoorde ik al ja, maar ik had er vorig jaar al contact over, toen wouden ze niks. Is ook geen grond voor mais. Ik ga m inzaaien.
Maar het werk werd vandaag per direct gestaakt door vogelfans, anders werd de krant gebeld...
gerben
@Pascal Ik had me baas ook al gezegd dat je daar geen mais kunt verbouwen. Een deel is ook al bouw rijp gemaakt een paar jaar geleden. Ga je eerst ruwfrezen en dan ploegen, of alleen omploegen en dan inzaaien?
Pascal
@gerben
Klopt, weet je ook nog welk deel dat precies is?
Ga t volgende week frezen en dan inzaaien met schijveneg. Niet teveel aan doen. Met ploegen weet je niet wat je boven haalt, en dat willen ze denk ik ook niet hebben.
Spreek je volgende week wel in Spoolde!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 956 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!