Foto van een International 733, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door Niek123 op 13-06-2014 om 10:47:15, met 5 reacties.

International 733

Niek123
Foto van een International 733, druk bezig met Poseren.

Reacties

Niek123
Wimsumar
Beste Niek123: Ik zie 2 hendeltjes, dus er zitten 2 regelventielen op.
Om te testen of ze enkelwerkend of dubbelwerkend zijn moet je even kijken (luisteren) wat er gebeurd in iedere stand van het hendeltje.
Als je het hendeltje naar achteren houdt en je hoort dat de motor iets smoort én je doet dan het hendeltje naar voren en er gebeurd niets (je hoort niets aan de motor) dan is het enkelwerkend.
Hoor je bij zowel naar achter als naar voor dat de motor iets smoort (+ eventueel/uiteraard het geluid van het overdrukventiel in het hydraulisch systeem) dan is het ventiel dubbelwerkend. Op dit ventiel kan dan een hydraulische topstang aangesloten worden.

P.S.: Het goed opheffen van de Strela moet zonder hydraulische topstang ook prima kunnen.
Controleer of je de verticale hefstangen korter kunt draaien.
Ook door de topstang aan de trekker ik het onderste topstanggat te doen wordt de Strela extra verhoogd opgetild.
ErDee
@Wimsumar op de foto is de rechtse een enkelwerkend ventiel en de linkse een dubbelwerkend 😉
Niek123
Dan is inderdaad de rechtse enkel en de linkse dubbel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!