Foto van een Ford 5640, bezig met balen halen.. Foto is geplaatst door Groothengeveld op 06-07-2014 om 18:06:59, met 8 reacties.

Ford 5640

Groothengeveld
Foto van een Ford 5640, bezig met balen halen.

Reacties

Gerrit GBo
@Groothengeveld Mooie cabrio Ford!!
Groothengeveld
Dankjewel! Hebben we veel plezier van, makkelijke trekker met toch voldoende vermogen.
oldtimergek
@Groothengeveld heb ik in engeland maar 1 van gezien maar dan met cabine.
jammermaarhelaas
@Groothengeveld

Wat voor versnellingsbak (synchro, stuur of zij) en hef (electronische trekkrachtregeling of mechanische topstangsensor?) zit hier op?
Groothengeveld
@oldtimergek er lopen niet zo heel veel van deze trekkers. Zeker niet als ROPS uitvoering.
@jammermaarhelaas deze trekker is uitgevoerd met een 12x12 gesynchroniseerde versnellingsbak (zij). En met een mechanische topstangsensor. Dit is een SL uitvoering
jammermaarhelaas
@Groothengeveld

Oke, das mooi handig.
Heb weleens zoiets zien staan bij een dealer in Varsseveld, misschien was deze dat wel.
Groothengeveld
@jammermaarhelaas Dat kan heel goed kloppen. Deze komt bij Munsterman vandaan. De trekker heeft eerst bij Usselo in de buurt gelopen, is hierheen gehaald en toen naar ons gegaan. Er heeft daarna nog wel eens iets van een 8240 2wd bij Munsterman gestaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!