Foto van een Hesston Field Queen 7655.. Foto is geplaatst door SJB533 op 16-08-2014 om 20:19:30, met 8 reacties.

Hesston Field Queen 7655

SJB533
Foto van een Hesston Field Queen 7655.

Reacties

oldtimergek
@SJB533 heb em zien staan, ik ben maar niet gestopt om een foto te maken.
SJB533
@oldtimergek
Vond het wel de moeite, om even af te stappen. Zo vaak zie ik ze niet. Is al heel wat jaartjes geleden, dat ze hier in de buurt gebruikt zijn.
nagd2010
Blijft een grappig apparaat zo'n Field Queen. Kan me nog wel herinneren dat dat ding hier soms rondreed (Grasdrogerij Ruinerwold). Echt een gigantische herrie kwam er uit dat ding.

Hoop wel als dat ding verkocht word dat er goed voor gezorgd word, je ziet te vaak dat zulke machines opgekocht worden en vervolgens gesloopt, wat gewoon echt zonde is.
SJB533
@nagd2010
Zou jammer zijn, maar wellicht is deze wel zo slecht, dat je beter die paar goede onderdelen kunt demonteren, en m een enkeltje IJmuiden kunt meegeven...
jehan
@SJB533 waar heb je die foto gemaakt
SJB533
@jehan
Op t gazon van de Drogerij 😉
jehan
@SJB533 ow zag er laatst hier in de buurt ook nog een staan beetje achter een boerderij

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston Field Queen 7655 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!