De Mengele SF 3000 is bezig aan zijn laatste rijen maïs van dit perceel. Deze hakselaar van bouwjaar 1978 vonden we in Baasrode, waar landbouwer De Clercq ermee aan het werk was. Dit is de zesde oude

Mengele SF 3000

MMaarten
De Mengele SF 3000 is bezig aan zijn laatste rijen maïs van dit perceel. Deze hakselaar van bouwjaar 1978 vonden we in Baasrode, waar landbouwer De Clercq ermee aan het werk was.
Dit is de zesde oude oogstmachine in rij van de najaar's special van De oude doos. We gaan uiteraard nog enkele dagen en zelf weken verder met het tonen van gouwe ouwe die we dit jaar voor onze lens konden strikken.
Meer info vind je uiteraard op deoudedoos.be/ waar nog een mooi film staat ook.
Onze slogan luid niks voor niks: De oude doos, doet het verleden herleven 😉

Reacties

ford5000
Mengele SF2000.
MMaarten
@ford5000 Dit is een 3000 hoor, de cabine was eraf gehaald voor het transporteren van de hakselaar 😉
ford5000
@MMaarten Dan maken we er 3000 van.
SJB533
Ik, ford5000 en eicher4048driver hebben dit object verplaatst van Tractoren Mengele SF (Maïs hakselen) naar Tractoren Mengele SF 3000 (Maïs hakselen)
pimmeke
Donders mooi ding egt n topper

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele SF 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!