Foto van een Valtra 6550, bezig met gras schudden. 1ste snee schudden met een beetje hulp :). Foto is geplaatst door zettelmeyer op 13-01-2015 om 19:40:48, met 14 reacties.

Valtra 6550

zettelmeyer
Foto van een Valtra 6550, bezig met gras schudden. 1ste snee schudden met een beetje hulp 😄

Reacties

marco steyr
Jij bent er vroeg bij met de eerste snee
711feldliebe
Ik heb dat ding na 1 dag uit de trekker gegooid waardeloos systeem
David512c
@711feldliebe Het is wel heel erg wennen in elk geval
MASSEY-MOOI
Je moet ook gps op 2cm nauwkeurig hebben
dx11
@MASSEY-MOOI Met schudden ja?
Ruben-Wind
@MASSEY-MOOI Gelukkig kost dat niks.
mrpieter
Ideaal systeempje. Op vorig werk jarenlang gebruikt om met bouwland injecteren en maaien met vlindermaaier om werkgang over te slaan.
zettelmeyer
@MASSEY-MOOI waarom op 2cm naukeurig voor ons is dat niet nodig. Dit systeem hebben we gekocht voor het kunstmest strooien, en met schudden is het makkelijk om werkgangen over te slaan.
zettelmeyer
@mrpieter ja klopt, als je het toch hebt moet je er ook gebruik van maken
mrpieter
@zettelmeyer ik zat toen in het loonwerk en kreeg eens zo'n kastje on te proberen. Kostte toen al niet veel. Maar capaciteit ging flink omhoog omdat ik niet meer hoefde te steken op het kopeind.
Ideaal als de klanten toch niet meer gaan betalen als je duur systeem aan gaat schaffen. Was kiezen of het gemak van dit systeem of weer ouderwets 😉
MASSEY-MOOI
Daarvoor wil het ook makkelijk. Ja
hobbyboer
@zettelmeyer

Ha, bijna buurman. Ik herken het nu pas, kuinderbos langs de oosterringweg toch? Ga je nog meer foto's plaatsen?
zettelmeyer
@hobbyboer dat klopt. ik zie het nu pas. Oosterringweg is wel aardig vertegenwoordigt. Ja meer foto's plaatsen was wel de bedoeling. Maar wij hebben niet zo veel bijzonder materiaal he.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 6550 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!