ATH 2014, 15-09 20:04u, de ATH was weer voorbij en dus reden de vrachtwagens tot 's avonds laat weer af en aan in Biddinghuizen. De mannen van De Groen namen het transport van o.a. meerdere Landini's,

Landini Meerdere

JD6930
ATH 2014, 15-09 20:04u, de ATH was weer voorbij en dus reden de vrachtwagens tot 's avonds laat weer af en aan in Biddinghuizen. De mannen van De Groen namen het transport van o.a. meerdere Landini's, Mc Cormick's, Conver en Deutz-Fahr's voor hun rekening.

Reacties

mike_v
Aardig ladingkje voor da toch niet zo robuust uitziend aanhangertje? 😉
JD6930
@mike_v

Tja. Die waren ook wel aan vervanging toe denk. Maar ze waren op dat moment failliet dus daar zal toen wel geen geld voor zijn geweest denk.

Ik zag vorige week een Scania met daar op De Groen Transport. Maar was een in totaal andere kleuren en met een andere wagen, Bovenstaande de Groen had zover ik weet enkel Mercedes maar misschien kan het na een doorstart veranderd zijn. @Alex Miedema Weet jij hoe het nu zit bij De Groen en wat er veranderd is?
Alex Miedema
@JD6930 voor zover ik weet rijden ze nog steeds mercedes, kom regelmatig trucks van de firma tegen, ook sinds de doorstart alleen nog trucks met ster. De kleuren zijn wel iets versimpeld.

truckfan.nl/bedrijf/7163-de-groen-poortvliet/
JD6930
@Alex Miedema

Toevallig iets met oranje en andere kleuren strepen er over? En blauwe? diepladers met verzakkingen voor wielen van bijv. Trekkers? Heb geen foto gemaakt omdat er een oude Fiat trekker achter op stond en het gevoel had dat ze die niet op internet wilde hebben.
Alex Miedema
@JD6930 nee donkergroen met lichtgroen en geen metallic meer
JD6930
@Alex Miedema

Ohw oke. Dan was het een andere. 😉
JD6930
@Alex Miedema

Is dit de nieuwe kleur? Zit niet achter pc nu dus kan me vergissen.
truckfan.nl/picture/45939/
Alex Miedema
@JD6930 nee dat is de oude kleur
JD6930
@Alex Miedema

Dacht het al toen ik hem nog eens bekeek. Zal wel een keer op internet zoeken. 😉
Alex Miedema
@JD6930 Hendrik Veldhuizen heeft er een mooie foto van gemaakt:
hv-fotografie.com/wp-content/gallery/…
JD6930
@Alex Miedema

Sorry Alex. Heb hem eens opgezocht en het logo is sowieso hetzelfde dus dan zal de kleur ook wel hetzelfde zijn. Toch was het echt een Scania.

Edit: Zo'n ja. De stijl waarin het is opgespoten is hetzelfde, net als het logo. Alleen de kleur.... Iets zegt me dat de kleuren anders waren. Ook zag ik er geen plaatsnaam op staan. Wat op bovenstaande foto wel is als ik het goed zie. Maar ze zaten tegenwoordig toch op Tholen? Of ligt Poortvliet op Tholen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Landini ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!