Foto van een Case International Maxxum 5140, bezig met aardappels rooien.. Foto is geplaatst door samvande op 12-02-2015 om 20:37:28, met 10 reacties.

Case International Maxxum 5140

samvande
Foto van een Case International Maxxum 5140, bezig met aardappels rooien.

Reacties

Fiat Heinz
@samvande Dit is een hele mooie foto. mooie lichtval zo..
Jammer dat de Maxxum qua kleur flets is....
SJB533
@Fiat Heinz
Rood is gewoon een rotkleur qua verweren...
@SJB533 Geregeld ff in de was zetten, dan blijft de glans er wel op
radium45
@SJB533 De latere modellen zoals de Pro serie hadden een iets andere teint, zat een paarse gloed bij in en die lak bleef wel goed.
SJB533
@MaartenMandemaker
Ben niet zo'n poetser.

@radium45
Plus ook al dacht ik.
@SJB533 Tja dat is ook aan je zelf
SJB533
@MaartenMandemaker
Schoonspuiten was naar mijn zin al voldoende. Gebeurde trouwens wel te weinig... Trekker en shovel zijn voor het werk, niet voor de show.
@SJB533 Spul word hier regelmatig gewassen met autoshampoo, en zoiezo 1 keer per jaar in de was. Tis idd niet voor de show, maar ik heb een machtig hekel aan doffe lak.
SJB533
@MaartenMandemaker
De shovel is iedere 2 maand aan de beurt. De rest van 't jaar is het niet nodig. Hij doet per 2 maanden maar 2 weken werk. Ging voor de 533 ook op trouwens...

De trekker was 1 of 2 keer per jaar aan de beurt. Op de momenten dat het echte werk klaar was. Heb m wel s na de winter gezien, dat hij hartstikke geel was. Vervolgens moest hij mest rijden en ploegen met een heerlijke douche na afloop...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!