Aardappels poten, afgelopen week. Foto is geplaatst door remcod op 21-03-2015 om 10:18:43, met 12 reacties.

Deutz-Fahr DX 6.31

remcod
Aardappels poten, afgelopen week

Reacties

Fendt412vip
Zo, je bent er vroeg bij dan! Ook al de uien gezaaid?
remcod
Uien zitten er ook al in, alleen nog wat aardappels en maïs planten. Gaat super mooi dit voorjaar. ????
@remcod deze trekker net als de rest van de agrostars, allemaal nieuw gekocht of leuk gebruikt? Al veel trammelant met deze 31 en 61 gehad?

Machtig spul!
remcod
@Deutz 8006spezial allemaal gebruikt gekomen. Er gaat wel eens wat stuk vaak kleine dingen. Een keer versnellingsbak laten reviseren van deze 6.31, dat viel niet helemaal mee er kwam van alles te voorschijn. Leek in eerste instantie alleen maar een synschro pakketje. Mogen niet klagen ze laten je nooit zomaar staan. En starten als ze een paar maanden stil hebben gestaan nooit een probleem.
@remcod machtig en jullie hebben alleen agrostars? Wij hebben met onze 31 ook wel wat kleine dingentjes, Oei hoe is die bak stuk gegaan dan? of gewoon vroegtijdig al open gehaald? Toen ook alles vervangen of de belangrijkste dingen?

ja dat is een waar woord, hier starten ze in de winter bijna allemaal zonder gloeien, behalve de 5505 (door verouderd idee over inspuiting geloof ik) en de 6206 door versleten motor.
remcod
Wij hebben iets van 29 trekkers van serie d 05 06 dx en agrostar. Denk zo 15 16 trekkers in gebruik de rest is met pensioen (oldtimer)
Die versnellingsbak wou alleen maar slecht in ze 5de versnelling verder was er weinig op aan te merken. Todat die open lag kwam er nog veel meer aan het ligt. Maarja als sommige tandwieletjes 800 900 € kosten lopen de kosten al aardig op. Er zal nog wel eens een keer een bak losmoeten dat is het risico van trekkers op leeftijd.
@remcod potverdikke dat is mooi! Zat al even te bladeren tussen de oudere foto's. Mooi materiaal!????

Dat klinkt niet te positief.. Veel tandwielen van die prijs? Achteruit synchromes goedkoper hopelijk?
remcod
@Deutz 8006spezial Was ook nog iets met de remas en nog iets dat weet ik niet meer goed is ook al 5 of 6 jaar geleden. Maar schakeld weer heel goed
bikkertie
Zitten jullie in dronten ?
remcod
@bikkertie Zeewolde (dichtbij almere) en weesp (muiden)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.31 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!